A kako je druga priča na forumu kad se navijači Arsenala požale na kretenske sudije i debilna suđenja i kriterije...
Nije isto.
Nadji jednu utakmicu koju ste igrali u bilo kojem takmicenju u zadnje 2 sezone, a da niste napisali MINIMALNO 2 posta o sudijama. Imas vasu chat temu i bukvalno je svaki put isto.
A kako je druga priča na forumu kad se navijači Arsenala požale na kretenske sudije i debilna suđenja i kriterije...
Je li netko stvarno vjeruje da je Tottenham posebno zaštićen od strane sudaca ili da se netko ciljano oštećuje? Evo, ako treba, mogu napraviti i kompilaciju odluka protiv Tottenhama zadnjih par sezona, ako se ovdje više neće pisati takvi postovi. Naravno da će biti grešaka, ali vrijeđati i prozivati svaku utakmicu, jbte.
Zaštićeni, i to kako. Razlog trenutne zaštite je zlatni dečko engleskog fudbala koji u 29.godinu ulazi bez osvojenog trofeja u karijeri.
Za vrijeme Pochettina su igrali najprljaviji fudbal u ligi, redovno mlatili i prolazili bez crvenog kartona. 86 utakmica zaredom - dva puna prvenstva. Onda je Vlada Chirichesa iz sezone 2014-15 naslijedio maloumni Serge Aurier u sezoni 2017-18.
Tad su u Tottenhamu bili Walker, Trippier, Alli, Dier i Kane, sve engleski reprezentativci, pa se dječake bodrilo pred velika prvenstva. Srećom, ako ih ne zaustave kakvi ribari, tu su bili Hrvati ili Talijani.
Srecom robertson je izbjegao ovaj krvnicki start ovog mutanta
Nije isto.
Nadji jednu utakmicu koju ste igrali u bilo kojem takmicenju u zadnje 2 sezone, a da niste napisali MINIMALNO 2 posta o sudijama. Imas vasu chat temu i bukvalno je svaki put isto.
To ne radi niko na svijetu u kolicini kao vi.
Mi bar pišemo kad izgubimo
Mi smo u takvom kanalu da nema pobjede ili utakmice koja ovo može razdrmati. Odavno to nije pitanje jedne utakmice. Imaš dosta ljudi koji ne pišu više čak niti u trenucima kada se igralo za nešto (finale EL, ona silna izgubljena polufinala sa Oleom ...). Glazeri i sve oko njih je dosta ohladilo i umrtvilo navijačku bazu. Kada i pokušaju da im se suprotstave bojkotima ili protestima, zamažu oči dovođenjem random superstara koji bi kao trebao biti spasitelj ili prekretnica (Bruno Fernandes tipično pojačanje te vrste).
Uglavnom sam kontra vas, ali uvijek odajem priznanje na toj osobini koju imate.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Da postoji zasticenost i guranje, osvojili bi ligu do sad. Jer to tako funkcionise kod stimanja i guranja. Ne postoje superheroji koji ce to zaustaviti. Ako je FA iza Tottenhama, oni ce osvojiti ligu. Trebao bi o lijecenju razmisliti.
Preveliki su luzeri da bi išta osvojili. Nešto moraju i sami uraditi, ali, lads, it's Tottenham.
Pa Clattenburg je sam rekao da je u onoj utakmici 2016. Spursima trebao dati nekoliko crvenih kartona, ali da nije htio da njega krive što su ispali iz utrke za titulu nego da sami sebe upucaju u stopalo. Skandalozna izjava sudije koji je trebalo da bude doživotno izbačen iz fudbala zbog takvog priznanja.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pričalo bi se kad ekipa ne bi gubila svako kolo i kad bi možda u nekoliko pozitivnih stvari mogli na njega okrenuti. Ovako, zar ima smisla samo njega flopom nazivati?
Pa nekako se i nije previse ocekivalo od njeg (to sto je United istresao vrecu para za njeg je drugi par opanaka), ali cak ni na forumu nije bilo neke euforije oko njegove kupovine - vjerovatno prosjecno pa haman lose EP je umanjilo ocekivanja, pa sad se ne dozivljava kao flop - ali realno proslu sezonu cijeli napad Uniteda je flop.
Fakat bez zayebancije meni nije jasno kako povlacenje za kosu nije direktan crveni bez ikakvih izuzetaka. Liga pusta ovo sranje godinama da se radi, a da nije sportski malo je rec.
Robert Huth - who won the Premier League title with both Chelsea and Leicester City - picked up a three-match ban for violent conduct in May 2016 when he was caught pulling Fellaini's own hair during a clash with the Red Devils.
Odmah sam se sjetio ovog.Kad se sjetim kako ga Huth povuce
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pričalo bi se kad ekipa ne bi gubila svako kolo i kad bi možda u nekoliko pozitivnih stvari mogli na njega okrenuti. Ovako, zar ima smisla samo njega flopom nazivati?
Ogroman je flop.
Doveden za ozbiljne pare kao zvijezda farmer lige,gamechanger i neko tko je stavljan u buduce balonDOR shortlistove od velike većine novinara i sl.
Ono za šta je doveden on upravo to ne radi..dobili ste lingarda za 100M