Pa primas zato sto imas kadar Moscanice u zadnjoj liniji - dizdarevic, trako, radovic i izgubljeni akademac nisu sigurno kadar Reala.guadalupe je napisao/la: ↑23 maj 2023, 11:18Pa dajes hvala Bogu jer imas kadar Reala za nasu ligu.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2023, 11:15]guadalupe je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:30
Protiv Mirze sam svim srcem, ali sam fakat i realan , da ima napretka priznao bi. Evo iskreno kakav se napredak vidi u igri, ozbiljno pitam ? Sta igramo mi, koja je zamisao Mirze ? Eto ako moze odgovor. Ja koliko gledam, mi smo dole toliki propuh , da nam svaku utakmicu moze bilo ko dati par golova a sve zbog neuigranosti i zbog toga sto nikakvog sistema nema. Koju smo mi smislenu akciju odigrali ?
Ne mozes reci da nema smišljene akcije gdje u prosjeku dajemo 3 gola i dolazimo u završnice sa 3-4 igraca naravno ima propusta i moze puno bolje al treba uzeti u obzir da je ova ekipa na okupu 5 mjeseci i novi trener . Al ono što je najbitniji rezultati su dobri, izborena europa, fini pobjeda igramo napadački
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Babo na stranu, pišem o Dalu Varesanovicu.
Pitam meni jako dragog "mrtvog" Manijaka Šta misli o Dalu (ima Arenu, pa pogleda). Veli Manijak: "Vaš najbolji igrač, ali mi je odvratan , malo je reći "
Volim onakav tip igrača ,nema ga nigdje i riješi utakmicu. Ko perka je ,ali ima hrabro srce, nije mu problem da se onako krhak (bar naizgled) pomarise. S druge strane djeluje mi i lijepo odgojen ( na mamu vjv.).
Ona teška povreda ga malo zaustavila, ali se vratio.
Vjerujem da je isfolirao povredu i da negdje s djevojkom sparta Evropom.
Još jednom sretan mu rodjendan i da ostavi traga u repki drage nam
Ja ga već tusno, a možda i ne ode
Pitam meni jako dragog "mrtvog" Manijaka Šta misli o Dalu (ima Arenu, pa pogleda). Veli Manijak: "Vaš najbolji igrač, ali mi je odvratan , malo je reći "
Volim onakav tip igrača ,nema ga nigdje i riješi utakmicu. Ko perka je ,ali ima hrabro srce, nije mu problem da se onako krhak (bar naizgled) pomarise. S druge strane djeluje mi i lijepo odgojen ( na mamu vjv.).
Vjerujem da je isfolirao povredu i da negdje s djevojkom sparta Evropom.

Još jednom sretan mu rodjendan i da ostavi traga u repki drage nam

Ja ga već tusno, a možda i ne ode

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Je l' tako i o Schickeria-i misliš, ipak je Bajern tvoj najdraži klub?FRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:10Zakljucak na kraju sezone: Sarajevu ne trebaju Horde zla za uspjeh, cak je i pozeljno da ne dolaze na stadion. Sto se mene tice i 95 posto normalnih navijaca Sarajevo, Horde nam ne trebaju, nek se ugase.![]()

Sjeba vas Dortmund, o tome se ti sekiraj.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ignorisete post, ali ovdje se možda krije rješenje. Šta ako tjerajući "Zalizanog " otjeramo Mirvica ?Samozdravlje je napisao/la: ↑23 maj 2023, 00:14Ni sekunde nije dangubio ko nas je kleo.
Kompromis je rješenje. Niko ne odbija sve, ali niko ne gubi sve.
6 mjeseci ugovor Varesanovicu, ako dobaci do 3-će pretkola KL i bude u bod-dva s Laznima, dati mu ugovor do kraja sezone.
Ako osvoji titulu, dati mu ugovor i narednu sezonu. Ne ostvari zacrtanom u 6 mjeseci, zahvaliti se.
Mislim da je to u interesu Kluba i onih koji najviše podržavaju Klub (bez ličnog interesa).
A nema dva "pomozi.ba"
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Al stvarno je činjenica da Sarajevo najbolje vode domaci treneri Muzurovic, Husref, Čala, Dzeno. Dok recimo Jarni, Kodro, Jesic, Sablic, Vasoski nista nisu osvojili jedina iznimka je Vinko.
Penal nema prednost

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Svaka cast, big like na post !!!!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:03Hocete li Renana od 150€ i ostale i taj nacin rada u klubu? Ili?? fudbalska romantika para nema, jednu loptu imamo ali volimo se.
ma ode ljubav kroz prozor..
obolit cu od Sarajeva ali ne od Sarajeva nego od nas samih... CUJ BOJKOTTTT HEJJJ JER JE NEKO TRENER, BOJKOT JER JE NEKO DIREKTOR?
A najjace je ova prica, vidjet cete vi o cemu se govori? i cekajuci godoa, odnosno cekajuci da klub dozivi fijasko da bi se reklo, eto radi toga bojkot. Ovaj put nije, pa cemo cekati sad kvalifikacije da i prva 3 kiksa u prvenstvu da kazemo aaaa zato je bio bojkot.
Hajmo se malo skupiti, podrzati, navijati, to izmedju ostalog i jesu obaveze navijaca. Man´te se corava posla molim vas i bojkota koji su glupi malo je reci. Kad je Nam zavrnuo pare, kad su se seati kupovali, kad se radilo direktno na stetu kluba jer se moralo odraziti rezultatski mi smo isli i ko sumanuti pjevali po 90 minuta? Sabrini i toj upravi i tim trenerima ok, a sad odjednom prosvijetljeni kad smo poceli otkupljivati igrace.. Boze ti sacuvaj nemam rijeci, necu vise pisati na temu bojkota. U ovom nasem Sarajevu samo se neki inati furaju. sto veci inat valjda misle veci covjek. A gdje se trebamo inatiti tad nas vecinom i nema.
U novi boj ...
Joj kako si ti plitka osoba jbt kralj.
I sad se sjetih, kako sam se nesto kao raspravljao, prije, s tobom.
Tebe i tvoje postove treba samo ignorisati.
I sad se sjetih, kako sam se nesto kao raspravljao, prije, s tobom.

Tebe i tvoje postove treba samo ignorisati.
- FKS -
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Velika je stvar kad ti to kazes. S obzirom kakvi su tvoji postovi. Unio sam vam malo drugacijeg razmisljanja a vi ocito niste navikli na to. Cim se neko ne slaze s vama, odmah je glup, konj, kreten, debil…
Preskoci i ostani kakav jesi, ocito nisi sposoban da prihvatis tudje misljenje. A bogzna si se nasao u postovima mojim

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Svaki manijak će ti reci da je on nas najbolji igrač i da bi ga vrlo rado vidjeli u svojoj ekipi. Od igrača do navijača, s kim god sam pričao o njemu, svi isto kažu.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 maj 2023, 11:24Babo na stranu, pišem o Dalu Varesanovicu.
Vjerujem da je isfolirao povredu i da negdje s djevojkom sparta Evropom.![]()
Još jednom sretan mu rodjendan i da ostavi traga u repki drage nam![]()
Ja ga već tusno, a možda i ne ode![]()
Nije ni tema ni mjesto, al nmg ostat imun na ovakve gluposti, ako nista barem malo postovanja.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 maj 2023, 12:18Nisi ti skonto balavac. Vi ste dosli kad su Sarajlije vec odbranile grad. Ali hajd.napoleon72 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 12:13Jado jadni, pridoslice vam grad odbranile. Da vam nije generala iz Rudog, Foce, Banja Luke... bilo bi vam danas Capajebo. Napusite mi se qrca i ti i Nele Karajlic i ostali "protjerani" FGRovci.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A sta u biti je qarina? Reci ce zato sto tako i jeste vjerovatno. Meni licno isto nimalo drag i akobogda da ga dobro talnemo, ali isto tako je cinjenica da ce ti svi sa strane reci da je najbolji igrac nase ekipe i da bi njega uzeli kao pik 1 u svoju ekipu. Evo nece samo to neki prosjecan navijac drugog kluba da kaze, nego Randuli, Jakirovic itd..osim toga evo ove za neke "izmisljene" ponude ti govore za sebe. Kad sam pisao uzeti ce se na njemu vise nego na Rahmanovicu i Tataru zajedno, ismijavali me ovdje. Ima on taj kvalitet, ofanzivna pozicija, mlad, iako se vise ne moze reci talenat. Prvu polusezonu i kraj ove je odigrao odlicno, svidjalo se to nekima ili ne. Odvojite malo mrznju prema babi i eventualno posljedicno i prema njemu od toga kakav je igrac.. govorim generalno..tabba77 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 12:34Svaki manijak će ti reci da je on nas najbolji igrač i da bi ga vrlo rado vidjeli u svojoj ekipi. Od igrača do navijača, s kim god sam pričao o njemu, svi isto kažu.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 maj 2023, 11:24Babo na stranu, pišem o Dalu Varesanovicu.
Vjerujem da je isfolirao povredu i da negdje s djevojkom sparta Evropom.![]()
Još jednom sretan mu rodjendan i da ostavi traga u repki drage nam![]()
Ja ga već tusno, a možda i ne ode![]()
-
- Kontakt:
O cemu vi ljudi dragi raspravljate

joj teme 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Joj Boga ti ne seri odbranu imas Besim, Musa, Serbecic, Mulalic, Martinovic, Trako, Radovic.. koja ekipa u ligi mimo eto Zrinjskog ima bolju ? Koga pravite budalom, Zeljo jel sa Kosoricem, Drinom, Cocalicem, Jasarevicem, Sehicem Borac mozda , Velezspezial je napisao/la: ↑23 maj 2023, 11:20Pa primas zato sto imas kadar Moscanice u zadnjoj liniji - dizdarevic, trako, radovic i izgubljeni akademac nisu sigurno kadar Reala.guadalupe je napisao/la: ↑23 maj 2023, 11:18Pa dajes hvala Bogu jer imas kadar Reala za nasu ligu.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2023, 11:15
]
Ne mozes reci da nema smišljene akcije gdje u prosjeku dajemo 3 gola i dolazimo u završnice sa 3-4 igraca naravno ima propusta i moze puno bolje al treba uzeti u obzir da je ova ekipa na okupu 5 mjeseci i novi trener . Al ono što je najbitniji rezultati su dobri, izborena europa, fini pobjeda igramo napadački

- JavierBosnia
- Kontakt:
FK Sarajevo za sutra je najavio vanrednu press-konferenciju sa početkom u 10:00 sati.
Kako su naveli iz kluba, povod press-konferencije je potpisivanje ugovora o saradanji sa novim partnerom kluba.
Kako su naveli iz kluba, povod press-konferencije je potpisivanje ugovora o saradanji sa novim partnerom kluba.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ADIDASJavierBosnia je napisao/la: ↑23 maj 2023, 12:46FK Sarajevo za sutra je najavio vanrednu press-konferenciju sa početkom u 10:00 sati.

Sto bi mi Sarajlije rekli : Pusti suplju,ba !VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 maj 2023, 11:05Maloprije sam pisao o načinu razmišljanja...Antikloc je napisao/la: ↑23 maj 2023, 08:06U proslom Vasem postu sam izvadio iz konteksta jednu notornu glupost i laz ,koju ste izjavili i potpuno je demantovao i demontirao.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 maj 2023, 20:35
Ako želiš voditi normalnu diskusiju, nevezano za ovaj post, moraš naučiti da ne vadiš iz konteksta. Svakako da cijenim tvoje mišljenje i poštujem tvoje stavove, bez obzira na slaganje/neslaganje, ali vađenje iz konteksta čini te neozbiljnim sagovornikom.
Ponovit ću, ako nisam bio dovoljno jasan. Mladi Dal Varešamović je za FKS odigrao 50-ak utakmica. Od tog broja, možda je 7 odigrao onako kako se od njega očekuje i vratio ono što se njega uložilo i što se ulaže. Za 20-ogodišnjeg igrača, njegove provenijencije, to je više nego skroman učinak.
Znači, ako su mjera utakmice sa vazda nezgodnim Andorcima i goropadnim Estoncima, onda vjerujem u nebrušenost pomenutog. A obzirom na njegove izvedbe sa gorenavedenim trenerima, jasna je poenta.
Na ovu "zlonamjernost" i tome pripadajućim epitetima neću ni odgovarati, mada baca jasan uvid o pravcu razmišljanja.
A isto cinim i sa ovim postom.
Kazete skroman ucinak 20 godisnjaka !![]()
Mozda. Na nekom svjetskom nivou No ,u Juznih Slavena ,ovo je najbolji ucinak,najbolja prvenstvena statistika igraca njegove dobi. Nema niko bolji,barem statisticki.
Treba biti sposoban priznati kada se pogrijesi,kada se lose procijeni. I ja sam frustriran losim rezultatima Sarajeva i krizom,poslije niza od tri neuspjeha -Zrinjski .zeljeznicar Velez izjavio glupost da je mali Dal prosjek. Posuo sam se pepelom,izvinio,ispravio. Shvatio tacnost one Cirine-Kada se puno prica,svasta se kaze.
Isto sam glupost izjavio za Oliveiru. Da je mijanmarski Brazilac,da je los,da je davao golove u Zalgirisu,zbog lakoce litvanske lige.
Kao sto sam rekao,bio sam frustriran krizom Sarajeva i neizglednoscu situacije u kojoj smo bili. Rekao glupost,pogrijesio. Ispravljam se- Oliviera je top napadac,veliko pojacanje. Izvinjavam se njemu,njegovom timu i njegovoj Gospodji Mami !![]()
"O, ta uska varoš,
O, ti uski ljudi.
O, taj puk što dnevno veći slijepac biva,
O, te šuplje glave,
O, te šuplje grudi,
O, ta svakidašnja glupa perspektiva..." AG Matoš.
Posljedično prednjem, najbolje je osnovati neku južnoslovensku ligu i biti najbolji u istoj. Pogotovo uzevši u obzir činjenicu da je fudbal globalna pojava. Mjenjajte perspektivu, gospodine. Jer, sutra ćete igrati kantonalnu ligu, biti najbolji u istoj i biti prezadovoljni istom.
Otkrit ću Vam tajnu: Fudbal je kolektivni sport i nema manje cažnih i više važnih. U timu su svi podjednako važni, bez razlike. Drugo; Fudbal igra onaj koji nema loptu, a ne onaj koji ima.
Ugodan dan želim.

Ili onako nesarajevski : Tvoja logoreja ne ostavlja nikakav utisak na mene. U stvari ostavlja,extremno negativan utisak.
Daj IME ,daj IME !
Igraca od 21 godine u ligama i zemljama ex Jugoslavije ko ima bolju statistiku od naseg Dala ??
Ako ne nadjes ime,bilo bi lijep da se izvines. Naravno ne meni,nego nasem djetetu Dalu. Po kojem inace bjesomucno i neograniceno pljujes !
-
- Kontakt:
Jao brate Javier ja skočio mislio da Mirza ide ali možeee i ovoJavierBosnia je napisao/la: ↑23 maj 2023, 12:46FK Sarajevo za sutra je najavio vanrednu press-konferenciju sa početkom u 10:00 sati.
LE LE LE LE

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], budzak, nedimmmm1337, Pitaristok, rimljanin90, Serha, USB i 45 gostiju.