FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
danas :bomba: igrac
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Pa i da jesu, sta to tebi opet znaci? Ti namignes igrac veleža u sarajevo dodje. Je li tako? Jeste.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 08:15
Jest da nisu politicka prcija i da im se sredstva i novac za pozare nisu preusmjerila,godinama na sisi budzeta Federacije,dobro je pokusao si ispast pametan
Pa kako onda da su ispred nas? Grade oni stadion i prije nego su "politcki" dobili pare.
Dobili bi i mi pare i sve sto trebamo da krenemo. Ali nismo, tesko da i hocemo.
Poredis se sa klubovima koji nisu nas nivo historijski gledano, velicinom i hoces da ispadnes pametan kao neko je politicka a neko nije... Pa imali smo sudjenje i sve pa sto ne zgazismo i njih i široki i sl?
Uzmi random osobu i kad udje na portal ima naslov "tri igraca iz srbije u Sarajevu" i "tuč na treningu GOŠK-a"
80% ce korisnika uci na ovo za Sarajevo jer dobar dio navija i simpatiše isti a drugi dio ne voli. Za GOŠK ljude libo racku, par komentara i to je to.
Ne ocekujes valjda svjetsku pravdu za nas bas posebno pa da novinari pisu samo istinu i provjereno? Iluzija?
Jedu novinari krivi sto smo objavili rat savezu pa za mjesec dva kada budu pitali dokle je rat sa savezom, hoces li govoriti da se vodi medijska hajka na nas?
Ili ako pitaju koja je logika dovesti napadaca od 20 godina bez dana seniorskog fudbala i potpisati na 3+2 iako se zna da je najteze naci angazman momcima koji su izlazna generacija a nemaju seniorskog fudbala? Ovo ne bi uradili puno manji klubovi... I kad to pitaju, bit ce aaaa napad na klub..
Na kraju evo imas oko stadiona, ugovor nije pravila sabrina sama nego su ukljuceni bili i advokati kluba, koliko znam dobili smo papir da napisemo sta i kako i da se to usaglasi i usvoji...
Kad je sve bilo zavrseno, dodje mirvic i kaze ne.
E isto to prenesi da se desava i u akademiji i u prvom timu, dog se jedno radi drugo jer dolaze uvijek novi....i kaze pljuvaci, mrzitelji.... Obisao bosnu uzduz i poprijeko sa Sarajevom ali nikada nisam sutio na nesto sto ne valja. Vidimo kod komsija kako ide kad pruzas bezrezervnu podrsku ublehašima... Gdje se zavrsi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
FK Sarajevo ima daleko najbogatije vlasnike u ExYu i svako poredjenje sa Velezom koji zivi od politickog prosjacenja je smijesno i neumjesno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 08:15Jest da nisu politicka prcija i da im se sredstva i novac za pozare nisu preusmjerila,godinama na sisi budzeta Federacije,dobro je pokusao si ispast pametanPantelija je napisao/la: ↑26 jun 2024, 08:02Intelektualac, poredis nas i velež.
Uz to velež kad već hoces pravi stadion, igra evropu, a sve to rade a da nemaju ni 40% potencijala koji mi imamo...
Samo druge gledate, kazw o sarajevu članci, pa o kome ce? Koga boli racku da čita o slogi, ovom onom, veležu, svako će otvoriti naslov FK SARAJEVO... S tim treba zivjeti jer je to normalno
-
- Kontakt:
Interesantno je da ne posustaju širiti laži kako smo svi tu negdje sa budzetom da je to bara bara 

- napoleon72
- Kontakt:
Jah, najbolje da se nista ne pise o nama i da se ne vode "hajke" kako kazete, tad bismo se pretvorili u Arsenal. Duse drage u klubu, ne mogu radit pod ogromnom medijskom paznjom. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
To ti je šef ovog rekruitment odjela koji nam je doveo ove igrače.
Inače radio kao glavni skaut u Valerengi gdje je potrajao 6 mjeseci

Rođen 1994 u Osijeku

Ubleha kao i obično.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Dobri smo mi kakve nas ublehe vode.
Ne znam samo gdje ih nađemo takve nesposobne.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:27To ti je šef ovog rekruitment odjela koji nam je doveo ove igrače.
Inače radio kao glavni skaut u Valerengi gdje je potrajao 6 mjeseci![]()
Rođen 1994 u Osijeku![]()
Ubleha kao i obično.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Ma frajer 1994 godište. Ima 6 mjeseci iskustva u profesiji i "Head of" , možeš na osnovu toga zaključit da tu nešto ne valja.Lecler je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:31Ne znam samo gdje ih nađemo takve nesposobne.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:27To ti je šef ovog rekruitment odjela koji nam je doveo ove igrače.
Ubleha kao i obično.

A gdje ih nađemo nemam pojma.
Najveću grešku pravimo dovođenjem ljudi koji podcjenjuju ovu ligu, to se desi svakom treneru starancu, svakom skautu strancu, konta ovdje će lagano i dok shvati gdje je došao prođe 2 godine. Isto je i s ovim skautima oni fkt misle da su ovo nama pojačanja i to top.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sposoban čovjek nema šta.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:33Ma frajer 1994 godište. Ima 6 mjeseci iskustva u profesiji i "Head of" , možeš na osnovu toga zaključit da tu nešto ne valja.Lecler je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:31Ne znam samo gdje ih nađemo takve nesposobne.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:27
To ti je šef ovog rekruitment odjela koji nam je doveo ove igrače.
Ubleha kao i obično.
A gdje ih nađemo nemam pojma.
Najveću grešku pravimo dovođenjem ljudi koji podcjenjuju ovu ligu, to se desi svakom treneru starancu, svakom skautu strancu, konta ovdje će lagano i dok shvati gdje je došao prođe 2 godine. Isto je i s ovim skautima oni fkt misle da su ovo nama pojačanja.

@GiS, @HZbec hvala braćo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Treba zaključati temu.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:42Da l’ ce neko pametan se sjetiti, pa da kaze sta ce bit s nama

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Propast nećemo, spasa nam nema.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:42Da l’ ce neko pametan se sjetiti, pa da kaze sta ce bit s nama
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Haksss i 32 gosta.