ili da ga zajmi 50 anamo onih.. Mora se oceliciti, jos je mladAntikloc je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:59Dobar si ti momak. I nas si,brat !Surreal je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:22Hiljadu puta objasnio, ali džabe kad je neko glup i kad vadi stvari iz konteksta. Taj dan sam prvi put otišao na Grbavicu, bio sa drugaricom i pitanje je bilo da li ću imati neku neugodu ili opasnost budući da sam na njihovoj tribini (odatle i govor o plavoj košulji). Nakon onako loše predstave i razočaranja je došao ironični komentar o njihovoj pobjedi, a atmosfera je bila odlična iza tog stojim.
Od 2018. god na forumu, to se lahko provjeri, nijedan post nisam napisao na njihovoj temi, pratim svaki detalj koji se tiče mog kluba, jer ovo je moj klub isto koliko je i Kenanov, Hersonov i ovima koji nisu "plave fekalije". Nebitno iz kog bio grada ili države, ako se identificiraš sa klubom po meni isto vrijediš. Jasno da sam zbog viška vremena pretjerivao sa postovima i zayebancijom, ali ovo je forum valjda.
Stvarno na svaki moj post se vežu ljudi kojima sam na listi gnjavatora, znači ni ne pročitaju, ali tu su da popljuju. Nije problem, neću više zagađivati temu![]()
Peace! U stilu @IsmirMirvic Okay, hvala na ugodnom druženju.Samo ti fali cvrstine i karaktera. A to se lahko lijeci. Trebas jednom u bordu kosuljici otici na anamo njihov jug,pa kad te dobro ugaze nogama. Umrijece u tebi sve lose a rodice se novi covjek !
![]()

kmenkake ne bi da budem bezobrazan , ali njake nekad previse kako ti nick nalaze . FIno su ti par forumasa iznad objasnili razliku izmedju kritike konstruktivne i ismijavanja. Ne da mi se biti papagaj