Dragi Bože hvala ti

Zaslužili smo ovo ako ništa mi navijači obzirom koliko smo patnje vidjeli u zadnje dvije sezone...
Umoran, nenaspavan, premuknut sa glavoboljom ali halal im sve bilo.

ZORAN ZEKIĆ !!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bogme se stajalo i na zapaduSedrenikHz je napisao/la: ↑19 jul 2024, 08:07BORDO JUTROOO FAMILIJOOOOO![]()
![]()
Strasna tekma i za ove neutralce, a za nas standardno za srcanog. Prije same utakmice samo jedno da prokomentarisem.
Da li je moguce da se himna pušta 10 do 9 i da pjevamo a igraci nisu ni do tunela došli??
Zar nije logicno da to bude otpr 5 min do pocetka tekme i onda kad izlaze da to grmi, a ne ono pjevas himnu igraca nigdje? ...
Plakao sam kao malo dijete poslije tekme, valjda se nakupilo svega zadnjih godina zbog naseg Sarajeva.
Htio sam da idem kad je doslo do penala, previse je stresa zadnjih godina Sarajevo mi nanijelo zbo yebenih penala, ali bile su kapije zatvorene tako da ni jedan penal nisam gledao, nego lagano u nebo u raju pa pratio reakcije.
Zamislis se da li je toliko fudbal nepravedan da ih raspeš 120 minuta i da ces ispasti na penale, ali jednostavno ima i te pravde..
Zorane Zekiću svaka cast za ove dvije tekme. Za otpr mjesec dana ti si ovim deckima usadio u glavu i kada je igrac manje nema povlacenja nego jurisat naprijed samo. Nisam odavno gledao FKS da napada sa igracem manje pogotovo nekog ko je favorit protiv tebe.
Kyeremeh i Guli![]()
stvarno nemam rijeci za njih dvojicu, kakva borba, zalaganje, trcanje u 100 minuti kao da je prva, ma bravo
![]()
Njih dvojica su me podsjetili na Vinija i Rodryga.![]()
Nijedan nije špic, nego krila, a odlicno se snalaze gore i ko metak su.
ALI ONO STO MISLIM DA SAM ZAPAZIO JE DA SMO IH STISLI KADA SE STADION ORIO KADA JE BILO BRUTALNO NAVIJANJE I DECKI SU NOSENI PJESMOM NAPADALI.
ZATO U CETVRTAK VAS MOLIM DA GRMIMO, DA SE ORII SVE, DA SE SLOVACIMA SLEDI KRV U ZILAMA !!!
Dijasporo, ako vam se ne svidja stajat na istoku, uvijek imate zapad i kospice, jer znamo da vas nece biti u novembru na -50 na Koševu.
Sudija sta nam je radio nemam rijeci...
25.07 SVI, AL SVI !
Valjda treba zamjerka da ide ovoj mladjoj raji sto idu na istok i zapad, presjede citavu utakmicu kao da im je 70 godinaSenner je napisao/la: ↑19 jul 2024, 07:27Sve što fudbal može ponuditi smo vidjeli sinoć od našeg Saraj'va. Fizička sprema me oduševila sinoć, a biće još bolje aBd.
Najviše mi je drago zbog djece i sjećanja koja će imat kada su zajedno s babom bili na ovoj utakmici. Preponosan na sve
Jedina mala zamjerka je za sjever po pitanju brojnosti i toliko forsiranje dugih pjesama. Dajte protiv Spartaka uključite istok i zapad u navijanje molim vasZnam da znate da može bolje
![]()
Uredu trenirao sam itekao sad vise ne, porodica, djeca, zena 35 god, tako da neka bude da si ti upravu kako nije ono njegovo izlijetanje umjesto nogom da izbije, on rukom nesto izvodi i onda indirekt jel grijesim?obrijanopile je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:38Za tebe jesam Murinjo. Gde je na početku bio očajan. Nemoj se brukatu, nemoj pametovati. Lopte u životu nisi šutnuo, garantujem...scudetto89 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:20Neka ti znas murinho ja kazem da je na pocetku tekme bio ocajan, ali za penale kapa da poda, jesam li sta slagao??obrijanopile je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:03
Ti nemaš blage veze o fudbalu, golman je svoje odradio extra. Nemoj da lupaš i da se blamiras...
Edit: Hvala vam momci na celu sa sefom na svemu pruzenom na terenu i prolazu dalje !![]()
Vala u pravu si skroz. Juce na Istoku,moja ekipica i ja,nas 5-6 ,veterani,prosjek 50-55 godina,svaku pjesmu ,pjevamo,pljescemo,skacemo,masemo. Pored nas dva klinca 18-20 godina kao dvije ribe,ono nesto palamude ,strucnjaci lafo. K'o ona dvojica iz Mapet sou. Da ,je bila samo jos jedna piva u nama samarali bi ih,koliko su bili iritantni. Salim se,ne bi kvarili dobru atmosferu ali stvarno su nam digli pritisak.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 08:24Valjda treba zamjerka da ide ovoj mladjoj raji sto idu na istok i zapad, presjede citavu utakmicu kao da im je 70 godinaSenner je napisao/la: ↑19 jul 2024, 07:27Sve što fudbal može ponuditi smo vidjeli sinoć od našeg Saraj'va. Fizička sprema me oduševila sinoć, a biće još bolje aBd.
Najviše mi je drago zbog djece i sjećanja koja će imat kada su zajedno s babom bili na ovoj utakmici. Preponosan na sve
Jedina mala zamjerka je za sjever po pitanju brojnosti i toliko forsiranje dugih pjesama. Dajte protiv Spartaka uključite istok i zapad u navijanje molim vasZnam da znate da može bolje
![]()
A navijalo se vise od 120 minuta bez prestanka i mogao se prikljuciti i istok i zapad da su imali volje i kuveta. Postali smo sminkeri i glumci obicni, penzioneri sa 30 godina, niko ne moze da ustane minutu da navija, ne do Bog da se malo neko oznoji ili skoci...
Evo slijedecu utakmicu bujrum na sjever svi mladji od 25 i bio bi pun sjever. Ali dosla druga vremena i omladina postala ustogljena i sve neka sminka.
Drago mi je da su igraci dotrcali nakon pobjede na sjever da proslave pobjedu s onima koji su ih bodrili vise od 120 minuta. I ovi iz kluba nek slijedecu tekmu omladini smanje karte na 5 maraka za sjever i djecije na 2 marke a ovim cugerima i sminkerima nek povecaju
Bogme je zapad u produžecima bio ko Kyeremehnokee je napisao/la: ↑19 jul 2024, 08:48Kakva noc i kakva utakmica! Ovo ko je fulio bas se zahebo.
Bubanja Guliashvili i Zekic su do sada sigurno velika pojacanja.
Jovic po meni tanak, izgubljen u vremenu i prostoru. Mislim da ga treba probati na lijevom stoperu iako je dosta nizak.
Najvise nam skripi u odbrani i treba nam minimalno jedan stoper ali klasa prava.
Djurickovic (zanrmarujem crveni) sta je s njim? Po meni jako losa partija, ni u skoku ga, kasni, ne zatvara, spor... Slabo slabo
Celik odlican, Soldo solidan ali ion je vise za beckupa.
Andjusic ko sto sam i govorio, ma ne znam ni je li za jokera uopste, nije on za ovaj nivo.
Sve u svemu ima tu jos dosta korekcija i stvati za ispraviti ali... Za ovo malo vremena puuuno napretka se vidi fakat. Od agresije, do ideje u napadu, nekakvog sistema igre i sta se hoce.. Fakat odlicno s te strane.
Mala zamjerka svima.. Navijanje i pritisak, tanko sinoc. Sjever solidan, istok katastrofa, ko i zapad.. A nekad je znao da povede navijanje..
Mi kad nekog uzmemo na zub, zaboravimo mu sve dobro što je uradio.
Digao se i istok tada. Jedini momenti gdje smo zagrmili. Tanko za 120 minShategabri je napisao/la: ↑19 jul 2024, 08:53Bogme je zapad u produžecima bio ko Kyeremehnokee je napisao/la: ↑19 jul 2024, 08:48Kakva noc i kakva utakmica! Ovo ko je fulio bas se zahebo.
Bubanja Guliashvili i Zekic su do sada sigurno velika pojacanja.
Jovic po meni tanak, izgubljen u vremenu i prostoru. Mislim da ga treba probati na lijevom stoperu iako je dosta nizak.
Najvise nam skripi u odbrani i treba nam minimalno jedan stoper ali klasa prava.
Djurickovic (zanrmarujem crveni) sta je s njim? Po meni jako losa partija, ni u skoku ga, kasni, ne zatvara, spor... Slabo slabo
Celik odlican, Soldo solidan ali ion je vise za beckupa.
Andjusic ko sto sam i govorio, ma ne znam ni je li za jokera uopste, nije on za ovaj nivo.
Sve u svemu ima tu jos dosta korekcija i stvati za ispraviti ali... Za ovo malo vremena puuuno napretka se vidi fakat. Od agresije, do ideje u napadu, nekakvog sistema igre i sta se hoce.. Fakat odlicno s te strane.
Mala zamjerka svima.. Navijanje i pritisak, tanko sinoc. Sjever solidan, istok katastrofa, ko i zapad.. A nekad je znao da povede navijanje..![]()
Trenutno korisnika/ca: alacious, benko21, Combattente87, gh0stHZ, JavierBosnia, Kyle88, ledesma, miguelramos, misstianopenaldo, mnon46, N3R3D, napoleon72, TETRAPAK, xinxee, Zagor i 141 gost.