Jedan od rijetkih trenera Zeljeznicara, mimo Amara i Ode, koji zna kako promijenti ritam utakmice, gdje izmjene nisu sablonske ono bek > bek, krilo > krilo, veznjak > veznjak i tako unedogled pa ako upali dobro jeste, ako ne, **** bice bolje drugi put. Ne ponavlja uvijek istu formaciju, cesto salta zamisli. Dalje, nije tvrdoglav ako nesto pokusa pa ta ideja ne pije vode Denis nema problem da promijeni kompletnu zamisao na poluvremenu. Jos nesto sam opazio, a to je da kada mijenja obicno mijenja dva - tri igraca ili odmah ili u kratkom roku od 10-15 minuta sto ima smisla, jedna izmjena ti nece donijeti apsolutno nista ( osim kada je u pitanju Odinaka na desnom beku )

Na sve to, koliko vidim, nema nezamjenjivih, razigrava igrace sa klupe ( samo nekoliko igraca iz rostera nema minute - Abdulahovic, Sukilovic, Semdin, Radinovic, Lausevic ), cini se da je i atmosfera medju igracima bas na nivou.
Corica moramo zadrzati pod svaku cijenu. Bas nemam zamjerke, a vazda je imam

Sto se tice ekipe Cvetanoski mi se cini kao top rjesenje sa klupe, jer on nema kondicije za cijelu tekmu. Kada odmoran udje na vec potrosenu odbranu - belaj. Hiros postade bolji kako preseli na klupu

Opet referat, jbg