Music, Peljto, Halkic, Gigovic, Njegomirovic, Jelic, KesicTurkishAirlines je napisao/la: ↑14 okt 2024, 15:28Da li moze neko postaviti imena sudaca od pocetka ove sezone za FK Borac?
Premijer liga BiH - aktuelno
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Po do sada viđenom, reklo bi se da ocjenjivači i posmatrači ne rade ništa osim onako kako im se kaže.
Dovoljan pokazatelj su dvije utakmice u BL - borac - Sarajevo i evo ova sad, borac - Velež.
Vidjet' ćemo kako će Vaso Miskin Crni proći u BL.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Hahahahaha ma ja nebitan crveni na 0:1 i to stopera U21. Osim sto bi bilo 10 na 10, a nisu toliko dominantniji bili ni s igracem vise, morao bi uci u21 negdje drugo odmah
Bezveze sta, jos jedan maali crveni bio i to je to, sudjenje evropsko s 1739 prekrsaja.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Koliko im Mirvić (a evo sad i Abdulah) smeta(ju) to nisu istine. U snove im dolazi.

Ne smetaju oni nikome, osim vama samima, ali živi bili pa vidjeli. Evo jedno pitanje, koja je svrha povratka Ibrakovića u klub? Šta on konkretno može unaprijediti kod vas?
Loše savjetnike vlasnik ima, ne znam šta očekuje od ovog papundeka.
Loše savjetnike vlasnik ima, ne znam šta očekuje od ovog papundeka.
Jeste vama je zabranjeno da nas pobjedite u BLmosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 14:45Tako je Luca ides na blok opet. Da je ikad bilo po nasim principima zato onda nismo ovako ko Borac otimali i osvajali? Zasto nije bilo zabranjeno da nas iko pobijedi,nemoj mi tih vasih lazi i patetike.Platonova je napisao/la: ↑14 okt 2024, 14:37Po Sarajevskim principima i vrijednostima, jel ta priča ?!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 14:31Vidjeli u Borcu nema zezanja,jedva pobijedjuju a ostali isto dobro igraju,daj delegiraj sad sve sudije njima iz RS svaka tekma haha kakvi su ovo kriminalci. Treba se trajno rijesiti ove mafije iz RS,urediti savez po totalno drugim principima

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Niko nikad nije krao kao sada borac.
Niko nije poklopio više stvari nego borac.
Niko nije poklopio više stvari nego borac.
-
- Kontakt:
Ono je bila lakrdija kakva nije vidjenja,nije dao da pridjemo golu al nikako nije mogao da zaustavi sut sa 30 jbga treba pojacati protiv nas jer nemoguca misija je nas da dobijete,nek svirne sljedeci put 100 faulova mozda bude staPlatonova je napisao/la: ↑14 okt 2024, 15:51Jeste vama je zabranjeno da nas pobjedite u BLmosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 14:45Tako je Luca ides na blok opet. Da je ikad bilo po nasim principima zato onda nismo ovako ko Borac otimali i osvajali? Zasto nije bilo zabranjeno da nas iko pobijedi,nemoj mi tih vasih lazi i patetike.to je dokazano prošlo kolo
Iz tvojih, i iz tabora plavih navijača, postova se tačno vidi da nikome Mirvić ne smeta.

Vidjet' ćemo šta će Abdulah unaprijediti.
Imali još 5 prilika, kaže nisu mogli prići golu...e svaštamosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 15:54Ono je bila lakrdija kakva nije vidjenja,nije dao da pridjemo golu al nikako nije mogao da zaustavi sut sa 30 jbga treba pojacati protiv nas jer nemoguca misija je nas da dobijete,nek svirne sljedeci put 100 faulova mozda bude staPlatonova je napisao/la: ↑14 okt 2024, 15:51Jeste vama je zabranjeno da nas pobjedite u BLmosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 14:45
Tako je Luca ides na blok opet. Da je ikad bilo po nasim principima zato onda nismo ovako ko Borac otimali i osvajali? Zasto nije bilo zabranjeno da nas iko pobijedi,nemoj mi tih vasih lazi i patetike.to je dokazano prošlo kolo

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Samo jak borac snsd ga spašava!!!
1. Pažljivo izabiranje glavnog i var sudije!!!
2. Glavni ima zadatak:
- da pokuša suditi normalno ako borca ide
- da svaki pokušaj muške igre, sankcioniše
- da faulovima oduzima mogućnost igranja odbrane
- da se igrači boje ikakvog starta i boje se kartona
- da unese strah i nesigurnost protivniku
- da osokoli napadače borca na prodore jer znaju da će im svaki pad svirati
- da dozvoli defanzivcima jaku igru jer znaju da im neće svirati faul ili ne daj Bože dati karton
- imalo sumnjivi korneri, auti opet idu borcu
3.uloga var sudije da vidi i najmizerniju priliku za penal, nešto što samo liči na penal, a protivniku da ne vidi i ono što je čist crveni, penal
4.uloga arene je da pušta usporene snimke koje ona hoće, da ima debilne komentatore i debilne emisije koje moraju šutiti o svemu ovome
5. uloga raznih delegata i komisija je da ovo sve opravdaju
- sudije su zaplašili sa Peljtom, pa je odmah poslije Jelić imao fantastično sudjenje, samo što nije gol dao za borac
6. uloga par botova pa i na forumu da priču pravda ili odvodi od suštini
7. uloga Vice je da pomogne Sarajevu, Želji, Veležu....i ostalima kad oni više ne budu prijetnja Borcu, da bi se priča vratila na evo svi kradu.....
- kartoniranje ostalih ekipa na drugim mečevima je posebna tema
Ufffff nije mi bilo teško....uživam u ovome.
1. Pažljivo izabiranje glavnog i var sudije!!!
2. Glavni ima zadatak:
- da pokuša suditi normalno ako borca ide
- da svaki pokušaj muške igre, sankcioniše
- da faulovima oduzima mogućnost igranja odbrane
- da se igrači boje ikakvog starta i boje se kartona
- da unese strah i nesigurnost protivniku
- da osokoli napadače borca na prodore jer znaju da će im svaki pad svirati
- da dozvoli defanzivcima jaku igru jer znaju da im neće svirati faul ili ne daj Bože dati karton
- imalo sumnjivi korneri, auti opet idu borcu
3.uloga var sudije da vidi i najmizerniju priliku za penal, nešto što samo liči na penal, a protivniku da ne vidi i ono što je čist crveni, penal
4.uloga arene je da pušta usporene snimke koje ona hoće, da ima debilne komentatore i debilne emisije koje moraju šutiti o svemu ovome
5. uloga raznih delegata i komisija je da ovo sve opravdaju
- sudije su zaplašili sa Peljtom, pa je odmah poslije Jelić imao fantastično sudjenje, samo što nije gol dao za borac
6. uloga par botova pa i na forumu da priču pravda ili odvodi od suštini
7. uloga Vice je da pomogne Sarajevu, Želji, Veležu....i ostalima kad oni više ne budu prijetnja Borcu, da bi se priča vratila na evo svi kradu.....
- kartoniranje ostalih ekipa na drugim mečevima je posebna tema
Ufffff nije mi bilo teško....uživam u ovome.
nije nebitan al dobije nizu ocjenu za to .najbolje da ce za svaku tekmu komisija zasjedatkillafrommanilla je napisao/la: ↑14 okt 2024, 15:43Hahahahaha ma ja nebitan crveni na 0:1 i to stopera U21. Osim sto bi bilo 10 na 10, a nisu toliko dominantniji bili ni s igracem vise, morao bi uci u21 negdje drugo odmah
Bezveze sta, jos jedan maali crveni bio i to je to, sudjenje evropsko s 1739 prekrsaja.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Bore se za ozdravljenje fudbala tako što pokušavaju instalirati Abdulaha Ibrakovića.
Pa se još čude što niko neće sa njima.

Pa se još čude što niko neće sa njima.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za svaku tekmu borca, izgleda da će morati.Riquelme je napisao/la: ↑14 okt 2024, 16:22nije nebitan al dobije nizu ocjenu za to .najbolje da ce za svaku tekmu komisija zasjedatkillafrommanilla je napisao/la: ↑14 okt 2024, 15:43Hahahahaha ma ja nebitan crveni na 0:1 i to stopera U21. Osim sto bi bilo 10 na 10, a nisu toliko dominantniji bili ni s igracem vise, morao bi uci u21 negdje drugo odmah

Ma samo se slozi da su nasi bjezali,video je montaza nije istina ono sto se vidi12345678922 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 14:58Kad se simpatizer miješa u navijačke obračune pritom nije pokupio dobre informacije.
![]()

Fk Željezničar.
Da je sam zbog njih. Nije bolje ni sa ostalim.Pendulum je napisao/la: ↑14 okt 2024, 16:36Za svaku tekmu borca, izgleda da će morati.Riquelme je napisao/la: ↑14 okt 2024, 16:22nije nebitan al dobije nizu ocjenu za to .najbolje da ce za svaku tekmu komisija zasjedatkillafrommanilla je napisao/la: ↑14 okt 2024, 15:43
Hahahahaha ma ja nebitan crveni na 0:1 i to stopera U21. Osim sto bi bilo 10 na 10, a nisu toliko dominantniji bili ni s igracem vise, morao bi uci u21 negdje drugo odmah
Bezveze sta, jos jedan maali crveni bio i to je to, sudjenje evropsko s 1739 prekrsaja.![]()
Svako se **** nad slabijim.
Sjeti se Husrefa i njegove izjave nakon Velež-Konjic.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Zar nije prvo na crtanju grafita pa onda na AP i onda kao uspjeh izbosti nekog? I onda opet po starom danas, bjezi i zovi muriju?
Mani se ovih prica u ovim vremenima, mani se price o ovim stvarima, posebno jer nicemu dobrom ne pridonosis. Budi pametan. Svoj poso furaj.
Ti si taj vođoHole82 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 17:09
Zar nije prvo na crtanju grafita pa onda na AP i onda kao uspjeh izbosti nekog? I onda opet po starom danas, bjezi i zovi muriju?
Mani se ovih prica u ovim vremenima, mani se price o ovim stvarima, posebno jer nicemu dobrom ne pridonosis. Budi pametan. Svoj poso furaj.
Manite se ćorava posla, djeco draga. Kakvi noževi kakve pi*ke materine, šta vam je?
Trenutno korisnika/ca: laszlo, mosarajvosa83 i 18 gostiju.