RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Sarajevo nam je dužnik zbog provlačenja kroz iglene uši i krađe na Koševu. Nadam se da će Klaf znati opet našpanovati ekipu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Vise ja ocekujem pobjedu protiv Sarajeva nego protiv Zelje na Grbavici. Nema mi goreg gostovanja za gledati 90 minuta vjecito u grcu nekakvom tamo. Sarajevo se moze pobjediti kuci nisu ni oni neki bauk, samo s pristupom ozbiljnim krenuti, a mislim da im je dovoljan motiv sto im s pobjedom dolazimo na 1 bod.
19V22
-
- Kontakt:
Uze mi rijeci iz usta ,sve tacno napisanoCernica22 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 12:52Vise ja ocekujem pobjedu protiv Sarajeva nego protiv Zelje na Grbavici. Nema mi goreg gostovanja za gledati 90 minuta vjecito u grcu nekakvom tamo. Sarajevo se moze pobjediti kuci nisu ni oni neki bauk, samo s pristupom ozbiljnim krenuti, a mislim da im je dovoljan motiv sto im s pobjedom dolazimo na 1 bod.
Ocekivam pobjedu protiv sarajeva a protiv zelje bod
-
- Kontakt:
Suđenje i sinoć europsko.
Svaka mu čast kako je pustio da se igra bez sjeckanja svako malo, možda i još za jednu stepenicu više da puste kontakte.
Vehabović sinoć par puta ne zna šta će sa loptom pa samo padne i gleda u sudiju.
Nadam se da su naučili lekciju i da se one stvari neće raditi, možda bi i prošlo u ligi kod nekih sudija ali onako dođeš u europu naviknut na onakve stvari i očekuješ faul koji realno ne postoji.
Da je još sudija kao on i Peljto bila bi i liga kvalitetnija i gledljivija.
Kad se sjetim nas protiv Zvijezde ono se nije moglo ni gledati.
Čovjek nije natezao ni za jedne ali svaki kontakt svira valjda neće da preuzme nikakvu odgovornost ili šta li već.
Svaka mu čast kako je pustio da se igra bez sjeckanja svako malo, možda i još za jednu stepenicu više da puste kontakte.
Vehabović sinoć par puta ne zna šta će sa loptom pa samo padne i gleda u sudiju.
Nadam se da su naučili lekciju i da se one stvari neće raditi, možda bi i prošlo u ligi kod nekih sudija ali onako dođeš u europu naviknut na onakve stvari i očekuješ faul koji realno ne postoji.
Da je još sudija kao on i Peljto bila bi i liga kvalitetnija i gledljivija.
Kad se sjetim nas protiv Zvijezde ono se nije moglo ni gledati.
Čovjek nije natezao ni za jedne ali svaki kontakt svira valjda neće da preuzme nikakvu odgovornost ili šta li već.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Vehabovic u ovih zadnjih par kola moze biti jedino kriv za to,sto perfektno ubacuje sa strane i nalazi Haskica i ostale. 

#musvdg
Majstore, mozda neko drugi navija ali ti si ovdje zaduzen iskljucivo za pljuvanje. To se ne zove navijac. Da bi nekog pohvalio odmah imas drugog da popljujes i sve tako. Pogledaj malo svoje postove. A mozes i na sebe malo bacit pogled u ogledalo.Balorda je napisao/la: ↑27 nov 2023, 07:42Majstore na pogrešnoj si temi, ovdje navijamo za Velež. Ti slobodno otvori temu Tarik Šikalo, pa tamo onaniši na njega.user1986 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 07:05Sreca pa se tebe pita, velikog strucnjaka. LOLBalorda je napisao/la: ↑26 nov 2023, 23:27Dobar bod, solidna utakmica, imaii smo kontrolu skoro čitavu utakmicu iako smo gubili. Preglupo primljen prvi gol, ljudi bukvalno ništa nisu uradili na terenu, a otišli s vodstvom na pouvrijeme. Drugi dio smo ipak imali puno bolju energiju i skroz ok smo odigrali.
Hadžikić nije kriv za gol, nije previše izašao, na neka 2-3 metra od gole crte je bio što je sasvim normalno. Dino Halilović je konačno odigrao pristojnu utakmicu, nadam se da će se sada trznuti. Što se mene lično tiče, radije bih da se stalno daje šansa Puci, Đulimanu i Kuki, nego Šikalu i Kadriću. Od njih dvojice nema ništa.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nemam pojma o čemu ti pišeš, aj ti momčino dobro pregledaj postove koje ostavljam ovdje. Ako i dohvatim kojeg igrača lošijom kritkom, to su uglavnom dva koja su i najlošija od ovih koji redovno dobijaju šansu: Kadrić i Šikalo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koliko smo tekmi ove sezone igrali na radni dan? Cini mi se svaka druga domaca je bila radni dan.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Vremenska prognoza za petak nije dobra.
Predviđa se obilnija kiša što će uveliko pokvariti posjetu i derbi kola.
Pametno bi bilo, pokupovati sve karte za Vip tribinu u što ne sumnjam, da se skrati prostor na Vip tribini za goste koji namjeravaju doć na utakmicu.
Možda bi najpametnije bilo da se za ovakve utakmice prodaju Vip karte navijačima koji posjeduju samo članske karte, a članovi neka razgrabe po pravilu "ko prije do ulaznice".
Naravno, ako ostane određen broj karti za Vip tribinu ne prodan, onda ih na sami dan utakmice pustiti u slobodnu prodaju bez ikakvih ograničenja.
Pametno bi bilo, pokupovati sve karte za Vip tribinu u što ne sumnjam, da se skrati prostor na Vip tribini za goste koji namjeravaju doć na utakmicu.
Možda bi najpametnije bilo da se za ovakve utakmice prodaju Vip karte navijačima koji posjeduju samo članske karte, a članovi neka razgrabe po pravilu "ko prije do ulaznice".
Naravno, ako ostane određen broj karti za Vip tribinu ne prodan, onda ih na sami dan utakmice pustiti u slobodnu prodaju bez ikakvih ograničenja.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Gdje će Horde, hoće oni na VIP ili na dedaru?mozak je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:00Vremenska prognoza za petak nije dobra.
Mislim da skela nije dirana i da će horde na nju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Igra li se u ovoj godini kup ili na proljeće?
-
- Kontakt:
Mislim da je bolje na proljeće.
Hvala
-
- Kontakt:
Proljetni dio otvara kup,nekad oko 10 februara.
Mislim da trener grijesi sa suljicem gdijeces Suljic igrati pozadi a drugo jednog medu naj brzim igracima premijer lige je peci drzi na klupi imamo tri brza igraca tosu Sturm i Peco i ovaj stoje posude iz Sarajeva vili akoce oniduce godine nazat u Sarajevo onda moramo formirati Peci ima brzinu dali ga moze Peco naslijediti mislim da moze ida bude jos bolji Peco moramo se rijesiti neki igracaajebi ovako Halilovic Dino Halilovic 2 mislim i Suljic nista nije pokazao se jednog gola staje sa Dumicem Bajricem isa momkom stoje stigo iz Konjica Dvoicasu Viska ionako napadac stoje stigo iz Sarajeva po mojoj ravnici imaju 7da idu adovesti Napadaca Sredinu Terena Odbrana mozda 2 na sredini ijos jedan krilni Ma Bitnasu ova Dvojica na sredini da Diktiraju igrom tima

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Samo se i mozete smijati. Niko vas nista ne pita svakako.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:33![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.