Nas ce puniti na svakom koraku dok se ne ujedinimo. Zeljeznicaru na gostovanju ne svira se cist penal, a svi na to odgovore “nek ga nije svirao nisu ni zasluzili”. Danas Sarajevu nasteti sa 3 kardinalne greske koje su direktno utjecale na rezultat, ostali se nasladjuju. Pa gdje to ima? Razumijem rivalstvo, razumijem sve, ali zanemarimo to trenutno, kako mi kao ljubitelji fudbala ne mozemo stati na loptu i reci: KOJI VAM JE VISE K***C??? Olimpik ugasen, Kakanj istjeran, Slobode nigdje nema, Tuzla city u trecu ligu leti, Zeljeznicar svako malo ostecen, Sarajevo SVAKU drugu utakmicu direktno ostecen. Pa kako se ne mozemo ujediniti da istjeramo ovu bagru zlocinacku prevarantsku koja unistava BiH fudbal? Danas Manijacima podmazali stolice svinjom, proslo kolo cetnicko orgijanje u Banja Luci, a nasi kreteni i sa jedne i sa druge strane se mlate i cekaju na svakom koraku. Karaju nas, JER VIDE DA NAS MOGU KARATI! A mi glupani, jedni druge zajebavamo. Pa J*** mu majku hocemo li shvatiti da ce nas maltretirati sve dok smo mi razjedinjeni?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!