Premijer liga BiH - aktuelno

Brundoo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Brundoo » 07 mar 2026, 22:33

Draga braćo i sestre Bošnjaci iBošnjakinje,
Pazljivo procitajte komentare ovih izdajnika i dodikovih ubacenih elemenata.

NIJE NIKAKVO CUDO STO STO TAJNO NAVECE ODLAZE U BANJA LUKU ILI STO DOVODE OKORJELE CETNIKE IZ SRBIJE I OSTAVLJAJU IH U SVOJIMA STANOVIMA SA SESTRAMA ZENAMA I MAJKAMA!

A POGOTOVO NIJE CUDO STO APLAUDIRAJU USTASAMA NA GRBAVICI DOK IM PJEVAJU DA NERETVA NOSI LESEVE BOSNJAKA I PSUJU NASU DOKOVINU

Molimo Allaha svevisnjega da ih kazni skupa sa izdajnickim klubom kojega podrzavaju!

Argentina je napisao/la:
07 mar 2026, 21:04
Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 20:55
Steta za Rudar sto ce ispasti.
Bolji su i od Posusja i Radnika i Zeljeznicara, ali nemaju zastitu kao oni.
Nista od tebe, jos jedan retard sa joa retardiranijim komentarima. Tako da, **** ti Zeljeznicar familiju komplet, picka ti materina retardirana :kafa:
zeljovolimte je napisao/la:
07 mar 2026, 21:08
Brundo **** li ti majku i po tom profilu.

Jesi li ponosan na ovo sto uradise tvoji iz Doboja.
Samba71 je napisao/la:
07 mar 2026, 21:07
VR6 je napisao/la:
07 mar 2026, 20:27
Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 20:24

Sta ti je ljudino? Sto se tako valjas?

I da, zaboravio sam dodati da sloga nikada nece ispasti. Ostace u ligi cak i da ne osvoje ni jedan bod. Oni su vicina borceva i zeljeznicareva desna ruka.
Ne zelim te vrijedjati samo da te pitam imas li ikakve veze s Dobricom Cosicem?
Biološki mu čača.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 mar 2026, 22:33

Rigoletto je napisao/la:
07 mar 2026, 22:27
bordobijeli je napisao/la:
07 mar 2026, 21:56
Kaze sve po nacionalnom kljucu a Bošnjaci titule od 2019 nisu vidjeli . A svi ao ugroženi u ovoj državi osim Bosnjaka .
Pa zar vam nisu naštelili kup prošle godine? Onda kad su vam navijači izdavali ona komična priopćenja?
Kup je utješno takmicenje .

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 07 mar 2026, 22:34

07 mar 2026, 22:29
Balorda je napisao/la:
07 mar 2026, 22:22
FK Sarajevo defitivno oštećeno danas, crveni karton izmišljen, lakrdija od odluke.

Penali su, ipak, čisti.

Nisam vidio poništeni gol Rudara, ne znam kako tu stoje stvari.
Penali su sve osim čisti. Prvi penal dva igrača Sarajeva se sudaraju i lopta koja ide od gola pogađa negdje izmedju lakta i ramena to je debelo diskutaabilan penal. Drugi isto vise rame nego ruka . Ok podbadanja i zezanje razumijem al evo ja sam rekao cist penal nije svirsn za Zeljeznicar u Posusju kad to usporedis i ove danas ruke to je smijesno.
Pisao sam i za penal u Posušju, čist, tu je isto oštećen Željezničar.

Ostajem pri svom vezano za ove danas, sačekaj analizu pa vidi da će potvrditi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 mar 2026, 22:36

Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 22:33

NIJE NIKAKVO CUDO STO STO TAJNO NAVECE ODLAZE U BANJA LUKU ILI STO DOVODE OKORJELE CETNIKE IZ SRBIJE I OSTAVLJAJU IH U SVOJIMA STANOVIMA SA SESTRAMA ZENAMA I MAJKAMA!

A POGOTOVO NIJE CUDO STO APLAUDIRAJU USTASAMA NA GRBAVICI DOK IM PJEVAJU DA NERETVA NOSI LESEVE BOSNJAKA I PSUJU NASU DOKOVINU

Molimo Allaha svevisnjega da ih kazni skupa sa izdajnickim klubom kojega podrzavaju!

Argentina je napisao/la:
Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 20:55
Steta za Rudar sto ce ispasti.
Bolji su i od Posusja i Radnika i Zeljeznicara, ali nemaju zastitu kao oni.
Nista od tebe, jos jedan retard sa joa retardiranijim komentarima. Tako da, **** ti Zeljeznicar familiju komplet, picka ti materina retardirana :kafa:

Samba71 je napisao/la:
VR6 je napisao/la:
07 mar 2026, 20:27

Ne zelim te vrijedjati samo da te pitam imas li ikakve veze s Dobricom Cosicem?
Biološki mu čača.
Tobe liječi se, ne radi sebe nego zbog svojih bližnjih. Njima je najgore.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 07 mar 2026, 22:37

GrbavicaHrammm je napisao/la:
07 mar 2026, 22:26
Ovaj iz Chicaga izgleda Trumpov virus pokupio
Kako vas nije stid postaviti ovakvo nesto? :puke:

Znaju li ovi iz zeljeznicara kome placaju da pise za njih po forumima? Ili ih nije briga, oni su ionako gori od vas :puke: :puke:

Allah dragi ce vas kazniti stoko izdajnicka!

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 07 mar 2026, 22:37

Argentina je napisao/la:
07 mar 2026, 22:12
MikiPirs je napisao/la:
07 mar 2026, 22:07
Argentina je napisao/la:
07 mar 2026, 22:04

Veselin Maslesa, Mustafa Softic, Omer Isovic i Rudi Hiter skupa sa ostalim Partizanima se okrecu u grobu sto su osnovali FK Borac kad vide ovo danas.

Nije tacno da su sportaki rezultati klubova priznati i preneseni kako si napisao, nego se drzavni uspjesi vode kod Srbije kao nasljednika, a i to je promjenjeno nedavno radi SSSR i Rusije. Ima li ista kod vas da nije laz?

Na kraju, svaki klub je veci od drzave, jer je svaki prezivio par drzava i to su uspjesi tog kluba. Znamo da se sada kod vas Borac gleda kao politicki projekat, pa to tako ide, ali kod nas i jos nekih to nije tako. Zeljo je veci od svih ti drzava i drzavica na nasim prostorima.
Kazem ja, kompleksi. Kako drugacije ovoliku zuc objasniti? :)
Puno lagis, bas previse. Odvadi malo.

Pozdrav za klub iz fra Grge Martica (a ne Platonove). Skontat ces, znas i sam sta gurate i lazete ;)
Sta sam tacno slagao? To da Borac od osamostaljenja BiH ima najbolji rezultat u Evropi od svih klubova iz BiH koji su izlazili u Evropu. Idi bjezi ;) (znam da boli i treba da boli) :D

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 07 mar 2026, 22:40

NazorUso je napisao/la:
07 mar 2026, 22:25
Virtu4l je napisao/la:
07 mar 2026, 17:42
U kojem svojstvu je presuđeni kriminalac i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, Zoran Mamić, ušao na teren?
Upita presudjeni kriminalac i bjegunac od bh pravosudja koji ni u kojem svojstvu ne moze uci u BiH, a nekamo na neki stadion.
:rol: :rol: :rol:

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 07 mar 2026, 22:42

ChicagoPD0 je napisao/la:
07 mar 2026, 22:19
Samo da pitam ove bošnjačke cetnicice (**** li vam novorodzencad) JESTE I NJEGA PREMAZALI SVINJSKOM MASTI, PA SE UKOCIO ?
Koliko bolestan moras biti da stalno pravis nalog i da bolesnog momka i njegovu majku kacis na forum i pises bolesne postove. Prava bolesna nacija… umri majci na rukama budalo!!!

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 07 mar 2026, 22:42

ChicagoPD0 je napisao/la:
07 mar 2026, 22:19
Samo da pitam ove bošnjačke cetnicice (**** li vam novorodzencad) JESTE I NJEGA PREMAZALI SVINJSKOM MASTI, PA SE UKOCIO ?

slika
@admin

Debil se opet vratio.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 mar 2026, 22:42

Balorda je napisao/la:
07 mar 2026, 22:34
07 mar 2026, 22:29
Balorda je napisao/la:
07 mar 2026, 22:22
FK Sarajevo defitivno oštećeno danas, crveni karton izmišljen, lakrdija od odluke.

Penali su, ipak, čisti.

Nisam vidio poništeni gol Rudara, ne znam kako tu stoje stvari.
Penali su sve osim čisti. Prvi penal dva igrača Sarajeva se sudaraju i lopta koja ide od gola pogađa negdje izmedju lakta i ramena to je debelo diskutaabilan penal. Drugi isto vise rame nego ruka . Ok podbadanja i zezanje razumijem al evo ja sam rekao cist penal nije svirsn za Zeljeznicar u Posusju kad to usporedis i ove danas ruke to je smijesno.
Pisao sam i za penal u Posušju, čist, tu je isto oštećen Željezničar.

Ostajem pri svom vezano za ove danas, sačekaj analizu pa vidi da će potvrditi.
Ma smiješni penali da je za nas svirao ovakve isto bi rekao da je cirkus od penala .

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 07 mar 2026, 22:44

Ovi kukatori 1946 jos kukaju? Ahjoojjj

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 07 mar 2026, 22:47

Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 22:37
GrbavicaHrammm je napisao/la:
07 mar 2026, 22:26
Ovaj iz Chicaga izgleda Trumpov virus pokupio
Kako vas nije stid postaviti ovakvo nesto? :puke:

Znaju li ovi iz zeljeznicara kome placaju da pise za njih po forumima? Ili ih nije briga, oni su ionako gori od vas :puke: :puke:

Allah dragi ce vas kazniti stoko izdajnicka!
Opet tobe trola.
Dečko je kataloški primjer munafika. Smrdo obični. Internet ratnik. 😂😂😂

Dragi Allah je tebe već dovoljno kaznio, dao ti internet da svi vidimo tvoje kapacitete.

Nego Brundo haj se ti fino u svoj kavez vrati i spavaj.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 07 mar 2026, 22:48

NazorUso je napisao/la:
07 mar 2026, 22:25
Virtu4l je napisao/la:
07 mar 2026, 17:42
U kojem svojstvu je presuđeni kriminalac i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, Zoran Mamić, ušao na teren?
Upita presudjeni kriminalac i bjegunac od bh pravosudja koji ni u kojem svojstvu ne moze uci u BiH, a nekamo na neki stadion.
Mala ispravka; doticni nije nikakav kriminalac nego obicno crnogorsko kopile koje je u Bosni i Hercegovini provelo ukupno 4-5 sati i za to vrijeme pregazilo dijete na trotoaru i pobjeglo nazad u cetnicko gnijezdo zvano srbina i crna gora!
Doticno kopile je ujedno i forumski vodja takozvanih navijaca zeljeznicara.
NIKAKVO CUDO :puke:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 07 mar 2026, 22:49

Po meni su oba penala za Rudar izmisljena i crveni karton veze s vezom nemaju.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 07 mar 2026, 22:50

Brundo pobjego iz podruma, nece vise halalite , sacu ga bolje svezat

Braachuka
Kontakt:

Post Postao/la Braachuka » 07 mar 2026, 22:51

Nas ce puniti na svakom koraku dok se ne ujedinimo. Zeljeznicaru na gostovanju ne svira se cist penal, a svi na to odgovore “nek ga nije svirao nisu ni zasluzili”. Danas Sarajevu nasteti sa 3 kardinalne greske koje su direktno utjecale na rezultat, ostali se nasladjuju. Pa gdje to ima? Razumijem rivalstvo, razumijem sve, ali zanemarimo to trenutno, kako mi kao ljubitelji fudbala ne mozemo stati na loptu i reci: KOJI VAM JE VISE K***C??? Olimpik ugasen, Kakanj istjeran, Slobode nigdje nema, Tuzla city u trecu ligu leti, Zeljeznicar svako malo ostecen, Sarajevo SVAKU drugu utakmicu direktno ostecen. Pa kako se ne mozemo ujediniti da istjeramo ovu bagru zlocinacku prevarantsku koja unistava BiH fudbal? Danas Manijacima podmazali stolice svinjom, proslo kolo cetnicko orgijanje u Banja Luci, a nasi kreteni i sa jedne i sa druge strane se mlate i cekaju na svakom koraku. Karaju nas, JER VIDE DA NAS MOGU KARATI! A mi glupani, jedni druge zajebavamo. Pa J*** mu majku hocemo li shvatiti da ce nas maltretirati sve dok smo mi razjedinjeni?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 07 mar 2026, 22:52

:kafa:
Rigoletto je napisao/la:
07 mar 2026, 22:36
Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 22:33

Argentina je napisao/la:

Samba71 je napisao/la:

Biološki mu čača.
Tobe liječi se, ne radi sebe nego zbog svojih bližnjih. Njima je najgore.
De Boga ti imate li mu vi kakvu mazgu u Hercegovini da nabacite ? (Odnosno "magaricu" kako tobe voli reći 😁)

Nek i on šta opali, pa da popusti normalan narod.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 07 mar 2026, 22:53

Ali treba odati priznanje Tobetu i Hulahopki za kreativnost nickova

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 07 mar 2026, 22:59

Vorovus je napisao/la:
06 mar 2026, 16:43
Bersaga je napisao/la:
06 mar 2026, 16:36
Ovo isto kao da si opisao vaša tri meča protiv Sarajeva, samo što je bilo Kup-Kup-Liga a ovdje je Kup-Liga-Kup :cool:
Pobjeda na Koševu, onda zijanite kući lagano 0:2 i onda tri dana poslije laganih 2:0 i tri boda.
Daa, samo je tamo sudija pravio fikciju lakrdije na revansu kupa, a ovdje bi mogao na ligaskoj. U oba slucaja bi to bila ta srednja utakmica hronoloski. :D
Pade teorija zavjere :rol:
Mislim da je najbolja ova kombinacija, mi ih uzeli u ligi ali ćemo ih zato izbaciti u Kupu :ljepota:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 07 mar 2026, 23:00

Braachuka je napisao/la:
07 mar 2026, 22:51
Nas ce puniti na svakom koraku dok se ne ujedinimo. Zeljeznicaru na gostovanju ne svira se cist penal, a svi na to odgovore “nek ga nije svirao nisu ni zasluzili”. Danas Sarajevu nasteti sa 3 kardinalne greske koje su direktno utjecale na rezultat, ostali se nasladjuju. Pa gdje to ima? Razumijem rivalstvo, razumijem sve, ali zanemarimo to trenutno, kako mi kao ljubitelji fudbala ne mozemo stati na loptu i reci: KOJI VAM JE VISE K***C??? Olimpik ugasen, Kakanj istjeran, Slobode nigdje nema, Tuzla city u trecu ligu leti, Zeljeznicar svako malo ostecen, Sarajevo SVAKU drugu utakmicu direktno ostecen. Pa kako se ne mozemo ujediniti da istjeramo ovu bagru zlocinacku prevarantsku koja unistava BiH fudbal? Danas Manijacima podmazali stolice svinjom, proslo kolo cetnicko orgijanje u Banja Luci, a nasi kreteni i sa jedne i sa druge strane se mlate i cekaju na svakom koraku. Karaju nas, JER VIDE DA NAS MOGU KARATI! A mi glupani, jedni druge zajebavamo. Pa **** mu majku hocemo li shvatiti da ce nas maltretirati sve dok smo mi razjedinjeni?
Sve si u pravu dragi kolega ali kako se ujediniti kada su neki (necu ih namjerno imenovati jer sam fin i ne zelim nove napade dodikovih ili vucicevih ubacenih elemenata) ujedinjeni sa srbijanskima cetnicima koji na svakoj utakmici velicaju ratka mladica i drazu mihajlovica?
Kako se ujediniti sa njima kada oni imaju to nekakvo bratstvo sa tim zloglasnim srbijanskim grupama i to bratstvo im je sveto!
To ide do te mjere da su momku poderali majicu sa natpisom HAMZE i otjerali momka sa stadiona. :puke: :puke:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dilajla1946, Vanja8 i 33 gosta.