Premijer liga BiH - aktuelno

successminator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la successminator » 07 mar 2026, 23:01

Balorda je napisao/la:
07 mar 2026, 22:22
FK Sarajevo defitivno oštećeno danas, crveni karton izmišljen, lakrdija od odluke.

Penali su, ipak, čisti.

Nisam vidio poništeni gol Rudara, ne znam kako tu stoje stvari.
Najrealniji komentar. :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 mar 2026, 23:03

Braachuka je napisao/la:
07 mar 2026, 22:51
Nas ce puniti na svakom koraku dok se ne ujedinimo. Zeljeznicaru na gostovanju ne svira se cist penal, a svi na to odgovore “nek ga nije svirao nisu ni zasluzili”. Danas Sarajevu nasteti sa 3 kardinalne greske koje su direktno utjecale na rezultat, ostali se nasladjuju. Pa gdje to ima? Razumijem rivalstvo, razumijem sve, ali zanemarimo to trenutno, kako mi kao ljubitelji fudbala ne mozemo stati na loptu i reci: KOJI VAM JE VISE K***C??? Olimpik ugasen, Kakanj istjeran, Slobode nigdje nema, Tuzla city u trecu ligu leti, Zeljeznicar svako malo ostecen, Sarajevo SVAKU drugu utakmicu direktno ostecen. Pa kako se ne mozemo ujediniti da istjeramo ovu bagru zlocinacku prevarantsku koja unistava BiH fudbal? Danas Manijacima podmazali stolice svinjom, proslo kolo cetnicko orgijanje u Banja Luci, a nasi kreteni i sa jedne i sa druge strane se mlate i cekaju na svakom koraku. Karaju nas, JER VIDE DA NAS MOGU KARATI! A mi glupani, jedni druge zajebavamo. Pa **** mu majku hocemo li shvatiti da ce nas maltretirati sve dok smo mi razjedinjeni?
Nema od tog jedinstva nista . Previše je tu rivalstva izmedju Sarajeva,Zeljeznicara,Veleza,Čelika,Slobode i to je tako tu niko nikom nece popustiti i tako i treba biti . Al nazalost to druge konponente debelo koriste evo recimo Vico ima apsolutno kontrolu nad ekipama iz rs i skrojit ce kako njemu odgovara i tako je i s sudiskom organizacijom i svemu ostalom. Oni su digli igricu na viši nivo imaju politicku i institucijalnu podrsku i kontrolisu situaciju.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 07 mar 2026, 23:04

Ali ne moze bez Dodika i Vucica.. tobe terapiju kakvu uzmi.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 07 mar 2026, 23:06

Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 22:33
Draga braćo i sestre Bošnjaci iBošnjakinje,
Pazljivo procitajte komentare ovih izdajnika i dodikovih ubacenih elemenata.

NIJE NIKAKVO CUDO STO STO TAJNO NAVECE ODLAZE U BANJA LUKU ILI STO DOVODE OKORJELE CETNIKE IZ SRBIJE I OSTAVLJAJU IH U SVOJIMA STANOVIMA SA SESTRAMA ZENAMA I MAJKAMA!

A POGOTOVO NIJE CUDO STO APLAUDIRAJU USTASAMA NA GRBAVICI DOK IM PJEVAJU DA NERETVA NOSI LESEVE BOSNJAKA I PSUJU NASU DOKOVINU

Molimo Allaha svevisnjega da ih kazni skupa sa izdajnickim klubom kojega podrzavaju!

Argentina je napisao/la:
07 mar 2026, 21:04
Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 20:55
Steta za Rudar sto ce ispasti.
Bolji su i od Posusja i Radnika i Zeljeznicara, ali nemaju zastitu kao oni.
Nista od tebe, jos jedan retard sa joa retardiranijim komentarima. Tako da, **** ti Zeljeznicar familiju komplet, picka ti materina retardirana :kafa:
zeljovolimte je napisao/la:
07 mar 2026, 21:08
Brundo **** li ti majku i po tom profilu.

Jesi li ponosan na ovo sto uradise tvoji iz Doboja.
Samba71 je napisao/la:
07 mar 2026, 21:07
VR6 je napisao/la:
07 mar 2026, 20:27

Ne zelim te vrijedjati samo da te pitam imas li ikakve veze s Dobricom Cosicem?
Biološki mu čača.
Nije bolest sve sto boli :tralala:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 07 mar 2026, 23:09

successminator je napisao/la:
07 mar 2026, 19:24
Riziko je napisao/la:
07 mar 2026, 19:22
Sarajlije, međusobom :bow:
Ti si bio u Doboju, šta je ono bilo? Je li Sloga stvarno toliko loša ili su druge stvari u pitanju?
Obje ekipe loše. Igrački, x realan.
U praksi, Željo pobjedio i idu kući pjevajući.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 07 mar 2026, 23:11

Riziko je napisao/la:
07 mar 2026, 23:09
07 mar 2026, 19:24
Riziko je napisao/la:
07 mar 2026, 19:22
Sarajlije, međusobom :bow:
Ti si bio u Doboju, šta je ono bilo? Je li Sloga stvarno toliko loša ili su druge stvari u pitanju?
Obje ekipe loše. Igrački, x realan.
U praksi, Željo pobjedio i idu kući pjevajući.

Kako je X realan molim te? Zar je moguce da jedna ekipa pobjedi 3:0 a da je x bio realan? Hahahahahah i ti ubleha teska, ocito si cistio svinjsku mast na tribini, a ne gledao tekmu
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 07 mar 2026, 23:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 07 mar 2026, 23:11

zeljovolimte je napisao/la:
07 mar 2026, 23:04
Ali ne moze bez Dodika i Vucica.. tobe terapiju kakvu uzmi.
Slabo ga djipke trpa zadnjih dana. Žali se tobe... Oni mu dani, tvrda mu stolica.... 😂😂😂
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 07 mar 2026, 23:15

Hocel neko banovat vec ovog hrama, bolesnik obicni, ne navija ovaj ni za koga, pacenik koji nema pametnijeg posla.

Zeljo dovoljno za 3 boda, bolje je izgledalo nego u prethodnim tekmama sto je najbitnije. Nadam se da ce ovo biti fino za psihicki oporaviti ekipu kojoj i dalje mislim da je to glavni problem.

Pitari ostaceni milion %. Po meni cak crveni li-la, ako ga je nagazio u nasoj ligi se to svira naravno izuzimajuci zrinjski i borac. Njima je pitanje da li bi dobili i jedan zuti, a kamo li dva…
Penali isto tako po meni ni tamo ni vamo, rame/ruka, tesko za procijeniti. Naravno, zrinjskom i borcu se ovo ne bi ni gledalo, sto opet dovodi do brojnih zakljucaka kada je u pitanju sudjenje, koje svi vec znamo napamet. Kad se sve sagleda u globalu, sve odluke su otisle na stetu pitara tako da je bandic nedvosmisleno ovo uradio sa namjerom. Nevjerovatno je da on i dalje sudi obzirom koliko je lakrdija napravio u svojoj sudackoj karijeri. On je odavno trebao biti dozivotno suspendovan.

Braachuka
Kontakt:

Post Postao/la Braachuka » 07 mar 2026, 23:15

Zanemarimo te sve price oko grupa, apsolutno me ne interesuje ko ciju tribinu vodi, ko s kime talove pravi itd. Ne mogu da razumijem kako objektivan navijac neovisno kojeg kluba ne moze da kaze da je ovo danas bilo ODVRATNO. Covjek dodje na tvoj teren, spuca ti 7 zutih kartona, crveni, dva penala, i mi se medjusobno ovdje svadjamo, ko je kome bio psihijatar, ko se talio sa ovim onim, koje istjeran sa tribine,… Halo ba, J*** ja svakog navijaca Sarajeva, Zeljeznicara, Celika, Slobode, Veleza koji ne moze da shvati da se ovime UNISTAVA FUDBAL, ako vec nije i unisten. To sto su danas Sarajevu uradili, za mjesec ce isto na Grbavici, a tad ce nasi skocit vas da ****, i tako u krug. Al nek nas J***, vide da mogu, a mi cemo se medjusobno prepucavati dok ne pocrkamo.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 07 mar 2026, 23:20

Bersaga je napisao/la:
07 mar 2026, 22:59
Pade teorija zavjere :rol:
Mislim da je najbolja ova kombinacija, mi ih uzeli u ligi ali ćemo ih zato izbaciti u Kupu :ljepota:
Nisu tu cista posla. :mrgreen:
Vidjecemo sta nam donosi sljedeca sedmica. :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 mar 2026, 23:20

Nekada je odlazak na utakmicu bio sastavni dio društvene kulture. Stadioni i sportske dvorane bili su mjesta okupljanja, susreta i emocija. Sport se nije samo igrao, on se živio i pratio. Publika je bila sastavni dio sportskog ambijenta, a podrška lokalnim klubovima predstavljala je pitanje identiteta i pripadnosti zajednici.

Danas je slika značajno drugačija. Na mnogim utakmicama domaćih liga tribine su poluprazne (češće prazne). Publiku često čine roditelji igrača, uži krug prijatelja i nekoliko vjernih zaljubljenika u sport. Izuzeci postoje, ali trend je jasan, kultura praćenja domaćeg sporta značajno je oslabila.

Ovo nije samo sportski problem. Riječ je o društvenom pitanju.

Šta se promijenilo?

Promjene koje danas vidimo rezultat su dugotrajnog procesa u kojem su se paralelno dešavali različiti društveni i sportski trendovi.

Prije svega, značajan dio javnosti izgubio je povjerenje u sportske institucije i upravljačke strukture u sportu. Percepcija netransparentnosti u radu klubova i saveza, kao i sumnje u regularnost pojedinih takmičenja, kod publike stvaraju osjećaj distance. A sport bez povjerenja teško može zadržati svoju društvenu privlačnost.

Drugi važan faktor je pad kvaliteta domaćih takmičenja. Najtalentovaniji sportisti iz Bosne i Hercegovine vrlo rano odlaze u razvijenije sportske sredine. Domaće lige tako često postaju razvojna etapa, a ne vrhunski sportski proizvod. Publika prirodno traži vrhunski nivo takmičenja, a kada ga ne prepoznaje u lokalnom sportu, interes opada.

Treći element odnosi se na promjenu načina praćenja i konzumiranja sporta. Savremeni gledalac danas ima neposredan pristup najjačim svjetskim ligama i takmičenjima putem televizije i digitalnih platformi. U takvoj konkurenciji lokalni sportski događaji često ostaju u sjeni globalnog sportskog spektakla, kvalitetnijih liga i nerealnih očekivanja.

Tu je i širi društveni kontekst. Promijenile su se navike provođenja slobodnog vremena, tempo života je ubrzan, a sportski događaji često nisu organizovani kao cjelovito društveno iskustvo koje bi privuklo širu publiku.

Zašto je to važno?

Pitanje publike u sportu nije samo pitanje popunjenosti tribina. Sport ima značajnu društvenu funkciju. On okuplja ljude, stvara osjećaj zajedništva i jača osjećaj lokalne pripadnosti, jača identitet.

Sportski događaji su mjesta gdje se generacije susreću i dijele zajedničke emocije. U društvima u kojima su takvi prostori živi i aktivni, sport ima važnu ulogu u jačanju socijalne kohezije.

Posebno je važna i odgojna dimenzija sporta. Mladi ljudi ne uče vrijednosti sporta samo kroz trening i takmičenje, nego i kroz kulturu praćenja sporta. Poštovanje protivnika, razumijevanje pravila igre i podrška vlastitom timu dio su šire sportske kulture koja se razvija upravo na tribinama.

Kada tribine ostanu prazne, društvo gubi jedan važan prostor u kojem se te vrijednosti prenose.

Da li je došlo vrijeme za ozbiljno analizu?

Ako želimo promijeniti postojeći trend, potrebno je sport posmatrati kao važan društveni resurs, a ne samo kao takmičarsku aktivnost.

To podrazumijeva transparentnije upravljanje sportskim organizacijama, sistemsko ulaganje u razvoj sporta, unapređenje infrastrukture i stvaranje sportskih događaja koji će ponovo biti društveno atraktivni.

Jednako je važno razvijati svijest o značaju lokalnog sporta i klubova koji predstavljaju gradove i zajednice iz kojih dolaze.

Pitanje za sve nas:

Kada govorimo o praznim tribinama, ne govorimo samo o sportu. Govorimo o društvu koje polako gubi neke od svojih zajedničkih prostora okupljanja.

Zato se danas možda ne postavlja samo pitanje zašto ljudi ne dolaze na utakmice.

Mnogo važnije pitanje jeste: da li smo kao društvo dovoljno svjesni vrijednosti koju sport može imati za zajednicu i da li smo spremni ponovo izgraditi kulturu sporta koja je nekada bila dio naše svakodnevice.

Od odgovora na ovo pitanje zavisi i kakvu ćemo sportsku, ali i društvenu sliku Bosne i Hercegovine imati u godinama koje dolaze.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 07 mar 2026, 23:25

bordobijeli je napisao/la:
07 mar 2026, 23:20
Nekada je odlazak na utakmicu bio sastavni dio društvene kulture. Stadioni i sportske dvorane bili su mjesta okupljanja, susreta i emocija. Sport se nije samo igrao, on se živio i pratio. Publika je bila sastavni dio sportskog ambijenta, a podrška lokalnim klubovima predstavljala je pitanje identiteta i pripadnosti zajednici.

Danas je slika značajno drugačija. Na mnogim utakmicama domaćih liga tribine su poluprazne (češće prazne). Publiku često čine roditelji igrača, uži krug prijatelja i nekoliko vjernih zaljubljenika u sport. Izuzeci postoje, ali trend je jasan, kultura praćenja domaćeg sporta značajno je oslabila.

Ovo nije samo sportski problem. Riječ je o društvenom pitanju.

Šta se promijenilo?

Promjene koje danas vidimo rezultat su dugotrajnog procesa u kojem su se paralelno dešavali različiti društveni i sportski trendovi.

Prije svega, značajan dio javnosti izgubio je povjerenje u sportske institucije i upravljačke strukture u sportu. Percepcija netransparentnosti u radu klubova i saveza, kao i sumnje u regularnost pojedinih takmičenja, kod publike stvaraju osjećaj distance. A sport bez povjerenja teško može zadržati svoju društvenu privlačnost.

Drugi važan faktor je pad kvaliteta domaćih takmičenja. Najtalentovaniji sportisti iz Bosne i Hercegovine vrlo rano odlaze u razvijenije sportske sredine. Domaće lige tako često postaju razvojna etapa, a ne vrhunski sportski proizvod. Publika prirodno traži vrhunski nivo takmičenja, a kada ga ne prepoznaje u lokalnom sportu, interes opada.

Treći element odnosi se na promjenu načina praćenja i konzumiranja sporta. Savremeni gledalac danas ima neposredan pristup najjačim svjetskim ligama i takmičenjima putem televizije i digitalnih platformi. U takvoj konkurenciji lokalni sportski događaji često ostaju u sjeni globalnog sportskog spektakla, kvalitetnijih liga i nerealnih očekivanja.

Tu je i širi društveni kontekst. Promijenile su se navike provođenja slobodnog vremena, tempo života je ubrzan, a sportski događaji često nisu organizovani kao cjelovito društveno iskustvo koje bi privuklo širu publiku.

Zašto je to važno?

Pitanje publike u sportu nije samo pitanje popunjenosti tribina. Sport ima značajnu društvenu funkciju. On okuplja ljude, stvara osjećaj zajedništva i jača osjećaj lokalne pripadnosti, jača identitet.

Sportski događaji su mjesta gdje se generacije susreću i dijele zajedničke emocije. U društvima u kojima su takvi prostori živi i aktivni, sport ima važnu ulogu u jačanju socijalne kohezije.

Posebno je važna i odgojna dimenzija sporta. Mladi ljudi ne uče vrijednosti sporta samo kroz trening i takmičenje, nego i kroz kulturu praćenja sporta. Poštovanje protivnika, razumijevanje pravila igre i podrška vlastitom timu dio su šire sportske kulture koja se razvija upravo na tribinama.

Kada tribine ostanu prazne, društvo gubi jedan važan prostor u kojem se te vrijednosti prenose.

Da li je došlo vrijeme za ozbiljno analizu?

Ako želimo promijeniti postojeći trend, potrebno je sport posmatrati kao važan društveni resurs, a ne samo kao takmičarsku aktivnost.

To podrazumijeva transparentnije upravljanje sportskim organizacijama, sistemsko ulaganje u razvoj sporta, unapređenje infrastrukture i stvaranje sportskih događaja koji će ponovo biti društveno atraktivni.

Jednako je važno razvijati svijest o značaju lokalnog sporta i klubova koji predstavljaju gradove i zajednice iz kojih dolaze.

Pitanje za sve nas:

Kada govorimo o praznim tribinama, ne govorimo samo o sportu. Govorimo o društvu koje polako gubi neke od svojih zajedničkih prostora okupljanja.

Zato se danas možda ne postavlja samo pitanje zašto ljudi ne dolaze na utakmice.

Mnogo važnije pitanje jeste: da li smo kao društvo dovoljno svjesni vrijednosti koju sport može imati za zajednicu i da li smo spremni ponovo izgraditi kulturu sporta koja je nekada bila dio naše svakodnevice.

Od odgovora na ovo pitanje zavisi i kakvu ćemo sportsku, ali i društvenu sliku Bosne i Hercegovine imati u godinama koje dolaze.
Ote mi rijec iz usta

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 07 mar 2026, 23:25

Izvještaj sa Koševa je cirkus. Ovo oko penala, nijedan se u normalnim ligama ne bi svirao, kažem normalnim ligama.

Penal za Sarajevo, ne znam gdje će bilo koji igrač sa rukom u slučaju klizećeg starta. Ako može uklizati sa rukama uz tijelo onda aferim. Ima to famozno prepiranje oko situacije kad je ruka na podu, imaš situacije gdje igraču ruka bude iza leđa, gdje zaustavi loptu koja ga prolazi i ne bude penal a daleko je to više penal nego ovakav vid starta.

Penal za Rudar, igrač Sarajeva ide glavom na loptu, promašuje je nenamjerno i pogađa ga u gornji dio ruke.

Drugi žuti igraču Sarajeva, diskutabilno da li je uopće faul iz onog ugla. Onaj prvi žuti je opravdan. Nisam gledao utakmicu, je li imao nekih sitnih prekršaja između dva žuta? Ako ima neki drugi ugao koji pokazuje da je nagazio protivnika onda bi se mogao opravdati drugi žuti ali kažem sa izvještaja i onog ugla teško da se može procijeniti.

Drugi penal za Rudar, slična situacija kao za prvi penal Rudara, možda da je malo ruka bila dalje od tijela. I ovo više nije penal nego što jeste ali možda je najviše penal od svih ovih penala.

Prema tekstualnon izvještaju i statistici, Rudar bio bolji? Sarajevo je uduplalo prednost sa igračem manje, ekipa koja je defanzivno zategnuta, primila je 2 gola za 15 minuta na domaćem terenu od posljednje ekipe na tabeli, tu je možda problem.

Napisao bih neki vid podrške ali mi ne dopušta sjećanje na orgijanje kad je isti ovaj smećar izmislio penal u Bijeljini, tad je bila šega, ****.

Široki će uzeti Borca samo u revijalnoj utakmici za Borac, nešto kao Radnik prošle godine. Ofanziva Borca je daleko najjača u ligi, Luka već na 20 golova.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 mar 2026, 23:25

07 mar 2026, 23:01
Balorda je napisao/la:
07 mar 2026, 22:22
FK Sarajevo defitivno oštećeno danas, crveni karton izmišljen, lakrdija od odluke.

Penali su, ipak, čisti.

Nisam vidio poništeni gol Rudara, ne znam kako tu stoje stvari.
Najrealniji komentar. :thumbup:
Niko me ne moze ubjediti da je ono u zadnjoj minuti ruka a ne rame.Jednostavno nije.
Kako god do toga nije trebalo ni doci da nam cist gol nije ponistio,sa 2-0 mi bi lagano priveli utakmicu u drugom poluvremenu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 07 mar 2026, 23:27

Vorovus je napisao/la:
Bersaga je napisao/la:
Mislim da je najbolja ova kombinacija, mi ih uzeli u ligi ali ćemo ih zato izbaciti u Kupu :ljepota:
Prolazak Želje u Kupu i da zakomplikujemo borbu za titulu :opaopa:
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 07 mar 2026, 23:30

Samo prave profile i sami sebe citiraju :bow: pitari ne znaju kud udaraju otkako ih je Rudar napunio , malo i Bandic

Curi masper :rol: oooo Nijazeee :rol:

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 07 mar 2026, 23:31

Bersaga je napisao/la:
07 mar 2026, 23:27
Vorovus je napisao/la:
Bersaga je napisao/la:
Ako to uradite onda je sve cisto kao suza. :thumbup:

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 07 mar 2026, 23:37

Vorovus je napisao/la:
07 mar 2026, 23:31
Bersaga je napisao/la:
07 mar 2026, 23:27
Vorovus je napisao/la:

Ako to uradite onda je sve cisto kao suza. :thumbup:
Polufinalu Kupa realno treba Željo, šta će im Sloga?
Protiv vas će biti kao i uvijek na nož, pogotovo ako prođemo Slogu u utorak, bit će atmosfera paklena. Kvalitetniji ste, još ako bude kakav poguranac od sudija.. ma da i to ne mora ništa značiti što se pokazalo u posljednje vrijeme :D
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 07 mar 2026, 23:39

Nadam se da je ovaj poraz Sloge zapečetio njihovu subinu što se tiče igranja u WWin Ligi, i da više nikada nećemo gledati četiri kluba iz rs-a. Čestitke Željezničaru što je dao svoj doprinos u toj borbi.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 07 mar 2026, 23:46

DoktorXabaras je napisao/la:
07 mar 2026, 23:39
Nadam se da je ovaj poraz Sloge zapečetio njihovu subinu što se tiče igranja u WWin Ligi, i da više nikada nećemo gledati četiri kluba iz rs-a. Čestitke Željezničaru što je dao svoj doprinos u toj borbi.
Po rasporedu, ima tu jos prostora da Sloga prazivi, jer Posusije ulazi u bas zeznut raspored u narednih 5 kola ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, NazorUso, Vorovus i 49 gostiju.