Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nabijao ti ili ne, realnost je da oni svi od BiH profitiraju, a oni koji je postuju gube. Pocevsi da jedan Zrinjski ne bi postojao da nije BiH, a Borac bi imao svoje ljude mozda u Savezu mjesne zajednice...antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 23:51A ja nabijem na **** te pojedince, politicare, institucije i sportske kolektive
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nista ne sprjecava Zelju, Sarajevo, bilo koji drugi klub da grade svoje pozicije u savezu, sudijskoj organizaciji i drugim bitnim institucijama. Ovo sto je Borac radio je ekstreman primjer, krali su stvarno kao niko, ali su na kraju uradili pametno, slozili dobru ekipu i otisli u grupe. Boze moj, zivot nije fer.
Na kraju krajeva, sta je do sudija i saveza sta nije? Mi smo zivotarili godinama, dosao nam opstanak u pitanje, pitari sa milijarderom investitorom zavrse sezonama dvocifren broj bodova iza prvog, blamiraju se konstantno s nekim aferama itd. Mi to sve sami sebi radimo, nisu tu nista krivi Borac i Zrinjski.
Treba zasukati rukave i raditi pametno, ne supljirati. Mi smo naucili na kukanje i imamo percepciju da smo bespomocni i prepusteni necijim hirovima, ali uopste nije tako. Treba prvo preuzeti odgovornost i poceti od sebe. Za klub se ne bori samo na terenu.
Mi to znamo, dokazano, jer i Zeljo i Sarajevo kada su uzimali titule nisu bili klani od strane sudija, a to nije bilo slucajno i nije palo s neba, nego se neko izborio za to.
Na kraju krajeva, sta je do sudija i saveza sta nije? Mi smo zivotarili godinama, dosao nam opstanak u pitanje, pitari sa milijarderom investitorom zavrse sezonama dvocifren broj bodova iza prvog, blamiraju se konstantno s nekim aferama itd. Mi to sve sami sebi radimo, nisu tu nista krivi Borac i Zrinjski.
Treba zasukati rukave i raditi pametno, ne supljirati. Mi smo naucili na kukanje i imamo percepciju da smo bespomocni i prepusteni necijim hirovima, ali uopste nije tako. Treba prvo preuzeti odgovornost i poceti od sebe. Za klub se ne bori samo na terenu.
Mi to znamo, dokazano, jer i Zeljo i Sarajevo kada su uzimali titule nisu bili klani od strane sudija, a to nije bilo slucajno i nije palo s neba, nego se neko izborio za to.
- MocMahale444
AferimArgentina je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:00Nabijao ti ili ne, realnost je da oni svi od BiH profitiraju, a oni koji je postuju gube. Pocevsi da jedan Zrinjski ne bi postojao da nije BiH, a Borac bi imao svoje ljude mozda u Savezu mjesne zajednice...antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 23:51A ja nabijem na **** te pojedince, politicare, institucije i sportske kolektive
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Vec u prvoj recenici mi je sve jasno.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:48Nista ne sprjecava Zelju, Sarajevo, bilo koji drugi klub da grade svoje pozicije u savezu, sudijskoj organizaciji i drugim bitnim institucijama. Ovo sto je Borac radio je ekstreman primjer, krali su stvarno kao niko, ali su na kraju uradili pametno, slozili dobru ekipu i otisli u grupe. Boze moj, zivot nije fer.
Mi to znamo, dokazano, jer i Zeljo i Sarajevo kada su uzimali titule nisu bili klani od strane sudija, a to nije bilo slucajno i nije palo s neba, nego se neko izborio za to.![]()
Razumijem da neko ne moze biti upucen u sve sfere zivota ali ne moras konstantno forsirati neku pricu u koju nisi siguran ili jednostavno o kojoj pojma nemas.
Ostavi se politike i struktura u savezu i diskutuj o necemu u sto si upucen zivota ti, da ne ulazimo u uzaludnu raspravu.
NEMA NAZAD
Nije tebi nista jasno, kao i obicno. Pretpostavljam da si jedan od onih koji vjeruje da se Mirvic bori protiv saveza i da bi imali jos 18 trofeja da nema Vice. Idi se slepaj onom degeneriku stojku i postavljaj kokarde na forum, nisi za bolje.
To je vec pravi nivo rasprave, kada znas o cemu pises i to postujem. Stojko, vico, kokarda, mirvic itd.
NEMA NAZAD
-
sanjinusto
- Kontakt:
Drago mi je sto je dozivio katarzu, ali nije Mirvah morao platiti glavom zbog togabvsic je napisao/la: ↑29 avg 2024, 22:21Surreal se promijenio, cak se i izvinuo palo je pomirenje.
Novi covjek![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Korak po korak napredujemo
Rezime evropskog ljeta: Borac, Zrinjski i Velež popravili koeficijente, Sarajevo pokvarilo

Rezime evropskog ljeta: Borac, Zrinjski i Velež popravili koeficijente, Sarajevo pokvarilo
- Shategabri
- Kontakt:
Haris Zilić prvo da se nauči pisati naslove.
Mislim, nije ništa novo brukanje novinara portala.
Nije bitno samo da je naslov nekakva senzacija, trebao bi da bude smislen.
Mislim, nije ništa novo brukanje novinara portala.
Nije bitno samo da je naslov nekakva senzacija, trebao bi da bude smislen.
Koševo Zapad
-
Hansestadt
- Kontakt:
jbg i Real Madrid ima svoj crni periodsvrakino1921 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 10:07Korak po korak napredujemo
![]()
Samo mogu zamisliti kakvi bi "skandalozni" naslovi bili da se bilo kojem drugom klubu desilo, kao zeljeznicaru ovo sa Cileancem. Dramaticno, skandalozno, porazavajuca, zalutali ljudi u klubovima..itd.i sl.
Ovako, nista. Protokolarno se negdje spomene, i to sada tek, ako uopste

Ovako, nista. Protokolarno se negdje spomene, i to sada tek, ako uopste
- FKS -
Ovakva stvar kao sa Cileancem se desava svjetskim klubovima kao sto je ZeljeznicarHajdeee je napisao/la: ↑30 avg 2024, 11:10Samo mogu zamisliti kakvi bi "skandalozni" naslovi bili da se bilo kojem drugom klubu desilo, kao zeljeznicaru ovo sa Cileancem. Dramaticno, skandalozno, porazavajuca, zalutali ljudi u klubovima..itd.i sl.
Ovako, nista. Protokolarno se negdje spomene, i to sada tek, ako uopste![]()
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- Shategabri
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Dean Klafurić više nije trener TSC-a
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vasa uprava povalila covjeka, otisao, pa dobio otkaz tamo gdje je otisao. Kakva je to karma?
Prije da je ono ispadanje od Andoraca karmicka pravda.
Mozes zamislit sad da ga vrate u Velez 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bejker, Beli98, Hajdeee, Pablo11, PapakIzSa, PeppermintSA, Vanja8, Varijantas8, Zaboljesutra i 71 gost.